پیام خراسان

آخرين مطالب

71 درصد زائران از طریق خودروی شخصی به مشهد مشرف شده‌اند اجتماعي

71 درصد زائران از طریق خودروی شخصی به مشهد مشرف شده‌اند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایکنا / مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه 85 درصد سفرها از طریق خودروی شخصی و عمومی بوده است، گفت: از این آمار 71 درصد مربوط به خودروهای شخصی و 14 درصد مربوط به حمل و نقل عمومی و در مجموع از مسیرهای جاده‌ای زائر به مشهد مشرف شده‌اند.
جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی 85 درصد سفرها از طریق خودرو شخصی و عمومی بوده که از این آمار 71درصد مربوط به خودروهای شخصی و 14 درصد مربوط به حمل و نقل عمومی و در مجموع از مسیرهای جاده‌ای زائر به مشهد مشرف شده‌اند. شهامت تصریح کرد: اوج ورودی زائران به استان 29 اسفندماه بوده و اوج خروجی استان 26 اسفند بوده است، لذا احتمال اینکه پیک خروجی امروز جایگزین 26 اسفند خواهد شد، وجود دارد و این تا ساعت 24 امشب مشخص می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بر اساس تردد شمارها 70 درصد پلاک خودرو از خراسان رضوی و 30 درصد پلاک‌ها مربوط به پلاک‌های خارج استان بوده و از مجموع آمار پلاک‌های خارج استان، استان‌های تهران، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و اصفهان درصدر هستند.
شهامت تصریح کرد: از لحاظ ورودی با حمل‌ونقل عمومی به استان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، تهران، اصفهان و مازندران، 6 استانی هستند که بیشترین ورود را به مشهد داشته آمد.
وی افزود: آمارهای مجموعه اقدامات در حوزه خدمات‌رسانی به زائران نشان می‌دهد که حدود 37 درصد پلاک‌ها بیش از یک روز در مشهد اقامت داشتند، همچنین بیشترین تردد در محور چناران-مشهد و مشهد-چناران در صدر بوده است.
بازار

پیام خراسان


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی ادامه داد: به لحاظ افزایش ترافیک جاده‌ای در ورودی‌های استان محور شمال رشد 53 درصدی ترافیک ثبت شده است، محور غرب یعنی سبزوار 26درصد ثبت شده، محور جنوب حدود 3درصد و محور شرق 1درصد بوده و مجموع ورود رشد 23درصدی داشته است.
شهامت با اشاره به اینکه باران بیش از 60درصد پهنه استان را فرا گرفته است، اضافه کرد: در بحث بازگشت زائران با توجه به بارندگی باید به لغزندگی جاده تأکید شود و زائران کاهش 10 کیلومتر سرعت بر ساعت که مصوب کمیسیون استان است را مورد نظر داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار تصادفات جاده‌ای مربوط به هم استانی‌های ما بوده بیان کرد: بیشترین ساعت ثبت تخلفات دقیقا ساعاتی است که بر تصادفات منطبق است که این ثبت بیشتر در ساعت 11 تا 13 و 16 تا 19 است، لذا رعایت سرعت مجاز و 10 کیلومتر کاهش سرعت مورد تأکید ماست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی شده بیشترین تقاضا در خصوص آمار بازگشت زائران استان‌های شمالی عمدتاً مازندران، اصفهان، یزد، تهران، کرمان و فارس باشد، لذا 50 دستگاه ناوگان شهرداری را برای داخل استان در شرایط ویژه استفاده و از ناوگان جاده‌ای برای خارج استان استفاده کنیم.
شهامت گفت: تلاش ما این است به خاطر امنیت و رفاه حال زائران با پیش فروش اینترنتی طوری مدیریت کنیم که با ناوگان موجود بتوانیم پاسخگوی انتظارات باشیم از طرفی از فردا روند ورود و خروج حمل و نقل عمومی با ماه مبارک رمضان را انتظار داریم.
وی بیان کرد: همچنین برای تسهیل در امور حمل و نقل زائران تمهیدات ویژه برای خط تهران که از خطوط پر تقاضا است صورت گرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/520033/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد