پیام خراسان

آخرين مطالب

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش منطقه آزاد کیش

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - نخستین شورای اطلاع رسانی با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شور ایعالی مناطق آزاد، اعضای شورا و جمعی از مدیران روابط عمومی سازمان های مناطق آزاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،در نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی که امروز چهارشنبه 6 اردیبهشت در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، سعید پورزادی گفت: روابط عمومی ها با ارائه برنامه های درست به عنوان بخشی که امین و چشم بینا و گوش شنوای مجموعه سازمان هستند می توانند نقش آفرینی کنند، بنابراین ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان مهمترین وظیفه ای است که روابط عمومی ها بر عهده دارند.
پورزادی در تکمیل سخنان خود خاطر نشان کرد: دقت در انتصاب افراد متخصص، با تجربه، مبتکر و دلسوز همچنین استفاده از بهترین نیرو ها، امکانات و برنامه ریزی، به کارگیری کارشناسان زبده و متخصص، تولید محتوای خبری صحیح، برقراری ارتباط منظم با خبرنگاران، سرعت عمل و قدرت پاسخگویی و شناخت منشا خبرها موضوعاتی است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: برای عملیاتی شدن این موضوع می توان از ظرفیت دانشگاه های موجود در مناطق آزاد برای برگزاری دوره های آموزشی و ارتقا سطح سواد رسانه ای استفاد کرد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، تاکید کرد: باید روابط عمومی به عنوان یک مشاور عالی و بازوی اصلی در کنار مدیرعامل سازمان باشد تا روابط سازنده ای با سرمایه گذاران ایجاد کند، بنابراین توجه بر لزوم ارتقا جایگاه روابط عمومی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سعیدپورزادی ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد روابط عمومی در تولید و انعکاس اخبار تولیدی در سطح گسترده و برخورداری از ضریب تاثیر گذاری آن در میان اقشار مختلف جامعه، گفت: انتشار اخبار صحیح و به موقع موجب بهتر دیده شدن تلاش و همکاری بین بخشی تمام حوزه های سازمان های مناطق آزاد می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: باید تجربیات را به برنامه های آموزشی تبدیل و با استفاده از فرایندهای صحیح، یکپارچگی را در روابط عمومی های مناطق آزاد ایجاد کنیم.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری" مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده است افزود: با توجه با شرایط سخت اقتصادی، روابط عمومی ها باید در تثبیت و تبلیغ این شعار تلاش کنند تا این مهم در اذهان عمومی نهادینه شود.
سعید پورزادی خاطر نشان کرد: مجموعه روابط عمومی ها در سازمان ها برای ایفای هرچه بهتر نقش خود، بر اساس اسناد بالادستی به صورت یکپارچه و با محوریت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور باید در راستای تحقق شعار سال و جهاد تبیین تلاش کنند.
پورزادی، گفت: نقش روابط عمومی در این دوره به دور از هر گونه حاشیه به نحو شایسته ایفا شده و یکی از موفقیت های روابط عموم، در 4 ماه گذشته ایجاد اعتماد اجتماعی در مباحث و اتفاقات مختلف بود.
وی در پایان افزود: نگاه تبلیغاتی و یک طرفه به روابط عمومی نداشته باشیم، چراکه روابط عمومی یک فرایند است که قدرت سازش، مذاکره، تعامل بین اصناف، سرمایه گذار و نیروهای انسانی به ویژه در مناطق آزاد را دارد و مورد توجه ویژه دولت سیزدهم است.
محمد حسین شفیق مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این نشست گفت: ما درگیر جنگ های رسانه ای هستیم بنابراین همیشه باید در حال آموزش دیدن باشیم و دانش خود را به روز کنیم.
وی اشاره داشت: باید در زمینه تولید محتوا و تبلیغات با بهره گیری از متخصصان عملیاتی، انتشار به موقع و صحیح اخبار و موضوعات تبلیغاتی فضای رسانه ای را مدیریت کنیم.
شفیق همچنین بر تولید اخبار مثبت و امید آفرین و تاثیر آن بر جامعه هدف تاکید کرد و گفت: روابط عمومی و صدا و سیما در مناطق آزاد از ظرفیت های خو ب رسانه ای در این زمینه برخوردارند.
محمد حسین شفیق در پایان خواستار برگزاری جلسات مستمر ماهانه و ارائه گزارش عملکرد مطبوعات همچنین دعوت از رسانه های همکار با سازمان ها برای ارائه راه کار و ایجاد تعاملات با هدف دیده شدن فعالیت ها در زمینه های مختلف تاکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/533113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امروز آموزش و پرورش برای اولین بار در صدر همه برنامه‌های دولت قرار گرفته است

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

زیارت؛ قدرت نرم فرهنگی اسلامی

زیارت اربعین؛ طلیعه‌ جنبش جهانی علیه استکبار

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج

آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در خراسان شمالی برگزار شد

رئیس شرکت سلسیوس به دلیل کلاهبرداری به 12 سال حبس و پرداخت 48 میلیون دلار محکوم شد

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد/ میدان ابوذر به مدار بازگشته است+ فیلم

رسول صدرعاملی: با زیر 25 میلیارد تومان «زیبا صدایم کن» را ساختم/ اولین‌بار بود که کمتر احساس فقر می‌کردم

کتاب «درسنامه شناخت و نقد شبهات» منتشر شد

حضور مرکز نشر هاجر با 500 عنوان کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

ثبت‌نام بیش از 95 هزار دانشجو برای دریافت بن نمایشگاه کتاب تهران

عصر شعر رضوی «در حوالی آفتاب» در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب + فیلم

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

وحدت اسلامی در سایه زیارت

تصمیم ترامپ درباره حوثی‌ها شوکه‌مان کرد! | راز و نیاز وزیر اسرائیلی با روبیو درباره ایران! | دور جدید مذاکرات هسته‌ای یکشنبه در عمان؟

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد/ میدان ابوذر به مدار بازگشته است

حرم امام رضا (ع) میزبان میلیون‌ها زائر؛ جشن ولادت با حضور اقوام ایرانی

حرم رضوی میزبان میلیون‌ها زائر؛ جشن ولادت با حضور عاشقان ضامن آهو

رگبارهای پراکنده و وزش باد خراسان شمالی را در بر می‌گیرد

45 مددجو زندانی در خراسان شمالی با بدرقه خدام رضوی آزاد شدند

پروانه یک بحران؛ واکاوی زمینه‌ها، علل و پیامدهای بحران سوریه

طارمی یامال 17 ساله را زمین گیر کرد

حضور خبرآنلاین با 11 اثر در نمایشگاه کتاب تهران/ کتاب ها را چگونه تهیه کنیم؟

استان تهران پنجشنبه‌ها تعطیل شد

احمدرضا معتمدی: سینما زبان تصویرسازی مفاهیم فلسفی است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

راز و رمز نقاره‌خوانی در حرم رضوی

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند