پیام خراسان

آخرين مطالب

گلشنی در برنامه تهران20:

جزییات خدمت‌رسانی مترو، اتوبوس و تاکسی در سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) شهرداری تهران

جزییات خدمت‌رسانی مترو، اتوبوس و تاکسی در سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره)
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران گفت: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در سه حوزه مترو، اتوبوس و تاکسیرانی از ساعت 6 صبح فردا به خدمت‌رسانی به زائران حرم امام خمینی(ره) می‌پردازند.

به گزارش شهر؛ مهدی گلشنی، مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران در تماس تلفنی با برنامه «تهران20» در جواب این سوال که تمهیدات شهرداری تهران برای حمل و نقل مردم در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) چیست، گفت: در سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ارگان‌های مختلفی از یک ماه پیش مشغول برنامه ریزی بودند. در حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز شهرداری تهران در بحث حمل و نقل عمومی فعالیت‌هایی انجام داده است.
گلشنی بیان کرد: ما برای ناوگان حمل و نقل عمومی در سه حوزه مترو، اتوبوس و تاکسی تمهیداتی پیش بینی کرده ایم که از ساعت 22 امشب شروع می‌شود.
مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه خط یک مترو هر 30 دقیقه یکیار سرویس دهی دارد، گفت: از ساعت پنج صبح فردا خط یک سرویس دهی خود را آغاز می‌کنند. 
وی با تاکید بر اینکه بعد اذان ظهر و مغرب در ایستگاه امام خمینی(ره) موکب‌های پذیرایی برپا می‌شود، خاطرنشان کرد: سرویس‌دهی در تمام خطوط فردا رایگان خواهد بود. برای رفاه حال شهروندان هدوی خط یک از 7 دقیقه به 5 خواهد رسید و همه قطارها تا خروج کامل زائرین سرویس دهی خواهند داشت.
گلشنی با اشاره به اقدامات شرکت واحد اتوبوسرانی برای زائران مرقد بنیان‌گذار امام(ره) بیان کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی 1700 دستگاه اتوبوس را از ساعت 6 صبح فردا در 23 نقطه اصلی شهر تهران مستقر می‌کند. این اتوبوس‌ها به سمت حرم سرویس دهی مستمر و رایگان دارند.
وی با بیان اینکه در حوزه تاکسیرانی 216 دستگاه ون پیش بینی شده است، ادامه داد: بخشی از این ون‌ها در داخل بهشت زهرا(س)، بخشی در خیابان علامه و بخشی از در پارکینگ‌های بهشت زهرا جانمایی شدند و از شش صبح سرویس دهی رفت و برگشت دارند و تا پایان مراسم این خدمت‌رسانی ادامه خواهد داشت. 
گلشنی در پایان به اقدامات اجرایی در حوزه ترافیک اشاره کرد و گفت: با شهرداری منطقه نوزده، 30 هزار پارکینگ برای زائران تدارک دیده شده است. همچنین برای رفاه حال شهروندان 10 هزار متر خط کشی محوری و 500 عدد تابلوی انتظامی در خیابان‌ها قرار گرفته است. 3 پایگاه اطلاع رسانی در ورودی های تهران جانمایی کردیم تا زائران در بدو ورود به تهران از اطلاعات دسترسی به حرم امام(ره) استفاده کنند. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/549725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

ناراحتی رائول از رئال؛ سرمربی‌گری تیم حق من است!

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

راز شوکه‌ کننده پشت بزرگ شدن شکم با افزایش سن!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ خانه پدری دل‌ها؛ جایی که سنگ‌ها هم گوش شنوا دارند!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ امروز روزی است که حرم، تولد مهربانی را جشن می‌گیرد

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ میلاد آقا؛ روزی که آجرهای حرم هم ذکر می‌گویند!

تنها روستای چوبی کشور/ عکس

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند+ فیلم

فروش 60 میلیاردی نمایشگاه کتاب تا ظهر روز سوم

انتشار کتاب «ظهر روز اربعین» خاطرات شهید مدافع حرم حجت‌الاسلام دهقانی

حال و هوای دومین روز سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب/ عکس

رونمایی از دو کتاب عباس ملکی/ روسیه در عصر پوتین با حضور سفیر ایران

فروش در نمایشگاه کتاب به 61 میلیارد تومان رسید

فروش 611 میلیارد تومانی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در 2.5 روز

کتاب «راز پرواز» رونمایی شد

دیدار با خانم آقای او

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال در جمعه 19 اردیبهشت

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

موشک یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطف در تاریخ مقاومت است

دیدار استاندار سمنان با مسئولان استانی حج و زیارت

کجاست سهم من از چایخانه حَرمَت؟

صدای مقاومت از دل آمریکا به «تهران» رسید

ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد | اگر آتش جنگ شعله ور شود جهان را تهدید می‌کنند

حضور بنیاد فارابی با 52 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نمایشگاه کتاب تهران

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!