پیام خراسان

آخرين مطالب

رشد 9 درصدی پرواز در مسیر جزیره کیش منطقه آزاد کیش

رشد 9 درصدی پرواز در مسیر جزیره کیش
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش: در آغاز برگزاری جشنواره تابستانی کیش و در راستای ارائه خدمات شایسته به مسافران، 150 سورتی پرواز از 3 تا 9 تیر 1402در مسیر جزیره کیش انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش گفت: با توجه به آغاز جشنواره تابستانی کیش و درخواست گردشگران و کیشوندان برای سفر به این منطقه، طی پیگیری‌ها و رایزنی های انجام شده با شرکت‌های هواپیمایی، شاهد رشد 9 درصدی پرواز از 3 تا 9 تیر 1402در مقایسه با هفته ماقبل آن از 27 خرداد تا 2 تیر و به نوبه آن افزایش سفر به جزیره کیش بودیم.
وی افزود: از 3 تا 9 تیر 1402 تعداد 18 هزار 263 نفر به جزیره کیش سفر کردند که از این تعداد 130 نفر از دبی وارد جزیره کیش شدند.
عزت الله محمدی ادامه داد: شرکت‌های هواپیمایی وارش، چابهار، کاسپین، کیش و فلای پرشیا از جمله شرکت‌هایی بودند که با توجه به پیگیری های انجام شده از هفته گذشته پرواز‌های خود را به صورت روزانه در مسیر کیش افزایش داده اند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با بیان این که طی بررسی های انجام شده تا پایان تیر ماه بلیت هواپیما با قیمت مصوب در مسیر رفت و برگشت در دسترس متقاضیان سفر به کیش وجود دارد؛ تاکید کرد: برخی دفاتر خدمات گردشگری با نرخ کمتر از قیمت مصوب بلیت های خود را به فروش می رسانند که این مهم، افزایش سفر به کیش را در پی خواهد داشت.
عزت الله محمدی افزود: امیدواریم علیرغم تمام کمبودهای شرکت های هواپیمایی با هم افزایی با سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت های هواپیمایی و چارتر کنندگان، بتوانیم پروازها در مسیر کیش را همچون این هفته افزایش داده و جشنواره تابستانی را پشت سر بگذاریم و تابستان خوبی در پیش رو داشته باشیم.
وی با تاکید بر ارزیابی و رصد شرکت هواپیمایی که در سه ماه نخست امسال کاهش پرواز در مسیر کیش داشتند؛ خاطر نشان کرد: شرکت‌های هواپیمایی که در نیمه نخست امسال همکاری لازم را داشته و پاسخگوی تقاضای سفر به کیش باشند؛ درخواست آنها برای افزایش پرواز یا خدمات بیشتر و توسعه پروازی در نیمه دوم سال در اولویت قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی کیش و محدودیت راه های مواصلاتی و علاقه هموطنانمان برای سفر به این جزیره، از آمادگی کامل فرودگاه بین المللی کیش برای پذیرش و ارائه خدمات شایسته به شرکت‌های هواپیمایی به صورت 24 ساعته خبر داد.
وی ادامه داد: هیچ محدودیتی برای برقراری پرواز به صورت 24 ساعته بویژه در ایام جشنواره تابستانی وجود ندارد و این مهم به شرکت های هواپیمایی اعلام شده و با توجه به تقاضای سفر در این ساعات شبانه روز از سوی گردشگران، با درخواست شرکت های هواپیمایی موافقت شده است؛ به طوری که در حال حاضر فرودگاه بین المللی کیش در ساعت 2 یا 3 بامداد نیز شاهد نشست و برخاست هواپیما است.
عزت الله محمدی با بیان این که جهت توسعه برقراری پروازهای خارجی کمیته‌ای در شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش تشکیل شده است؛ به برقراری منظم پروازهای کیش دبی در دوشنبه و پنج شنبه هر هفته، اشاره کرد و افزود: برنامه جدی برای توسعه پروازهای کیش در مسیر بغداد و اقلیم کردستان این کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله بحرین، قطر، عمان داریم و در حال برنامه ریزی و مذاکره با شرکت های هواپیمایی و چارتر کننده ها برای برقراری پرواز در نیمه دوم سال هستیم.
وی با بیان این که با دستور و پیگیری رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر ایجاد شرایط لازم جهت رونق اقتصادی، پرواز کارگو بار هوایی از استانبول به جزیره کیش ادامه خواهد داشت؛ افزود: هدف از برقراری این پرواز رفاه حال کیشوندان، بازاریان و بازرگانان کیش و در جهت رونق اقتصادی منطقه است و استمرار آن منوط به حمایت آنان می باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/560924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد