پیام خراسان

آخرين مطالب

وحدت، امنیت و اقتصاد سه مساله اصلی امروز کشور است سیاسی

وحدت، امنیت و اقتصاد سه مساله اصلی امروز کشور است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - حجت الاسلام محمدباقر فرزانه امام جمعه موقت مشهد در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد در حرم رضوی گفت: به هیچ وجه نباید نسبت به مسائل اصلی کشور غفلت و بی توجهی کرد .
او افزود: تا امروز ملت ایران در حال رشد و توانمند شدن بوده و دشمن رو به ضعف و ناتوانی است بنابراین باید این جایگاه را حفظ کرد .
امام جمعه موقت مشهد با اشاره به آغاز هفته وحدت همزمان با میلاد حضرت رسول اکرم (ص) ادامه داد: مساله ایجاد حکومت در دیدگاه پیامبر اکرم( ص) یک اصل است بنابراین باید دین اسلام یک نظام و حکومت داشته باشد.
فرزانه بزرگترین نعمتی که خداوند به بشریت به خصوص مردم ایران داده است را نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: دین اسلام بدون داشتن یک قدرت حکومتی و نظام حکومتی نمی‌تواند دین باشد.
او تصریح کرد: دین از نخستین روز طلوعش تا کنون از میان بزرگترین قدرت‌ها دشمن داشته است و همه این دشمنان با دین ضدیت داشته اند.
امام جمعه موقت مشهد تاکید کرد: برای آن که دین در زندگی انسانها و در ابعاد مختلف زندگی آنها پیاده شود باید «حکومت» داشته باشد زیرا اگر فرهنگ و دین، دولت داشت باقی می ماند و اگر نداشت محو می‌شود.
فرزانه اظهار کرد: اگر انسان به عنوان اشرف مخلوقات بخواهد راه را از بیراهه تشخیص دهد این امر صرفا در سایه نظام اسلامی محقق می شود و در خارج از این چارچوب محقق نخواهد شد.
او با تاکید بر این که اگر بخواهیم خداوند در زندگی ما تاثیر داشته باشد باید در نظامی الهی و دینی زندگی کنیم افزود :آن چه دشمنان اسلام را از ضربه زدن به دین ناامید کرده ماهیت خود دین بوده است.
امام جمعه موقت مشهد ادامه داد: آن چه ایران را برای بشریت الگو کرده است و موجب شده شعله های آتش خشم علیه قدرتهای ظالم در جهان شعله ور شود دین ماست .
حجت الاسلام فرزانه بیان کرد: قدرتی که خواهد توانست به زودی دنیا را فتح کند، دین را در آن بگستراند و عدالت را در دنیا برقرار کند حکومتی است که به وسیله حضرت حجت عصر(ع) تشکیل خواهد شد.
او تصریح کرد: اگر می خواهید این نعمت بی بدیل و نظام مقدس بماند ، قوی تر شود و به حکومت حضرت مهدی (عجل) متصل شود امور مهمی باید محقق شود که از جمله این امور این است که معیشت مسوولان باید همانند و مشابه معیشت مردم باشد در غیر این صورت چه طور یک مسوول می‌تواند به مردم خدمت کند.
امام جمعه موقت مشهد تاکید کرد: باید مجموعه ای از مسئولان به این امور توجه کنند که فساد اقتصادی در کشور را ریشه کن کنند، تبعیض را از بین ببرند ، طبقه مستضعف را مورد توجه قرار دهند و البته مراقب دشمن باشند زیرا دشمن با هزاران ترفند حمله می‌کند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/594440/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

ناراحتی رائول از رئال؛ سرمربی‌گری تیم حق من است!

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

راز شوکه‌ کننده پشت بزرگ شدن شکم با افزایش سن!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ خانه پدری دل‌ها؛ جایی که سنگ‌ها هم گوش شنوا دارند!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ امروز روزی است که حرم، تولد مهربانی را جشن می‌گیرد

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ میلاد آقا؛ روزی که آجرهای حرم هم ذکر می‌گویند!

تنها روستای چوبی کشور/ عکس

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند+ فیلم

فروش 60 میلیاردی نمایشگاه کتاب تا ظهر روز سوم

انتشار کتاب «ظهر روز اربعین» خاطرات شهید مدافع حرم حجت‌الاسلام دهقانی

حال و هوای دومین روز سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب/ عکس

رونمایی از دو کتاب عباس ملکی/ روسیه در عصر پوتین با حضور سفیر ایران

فروش در نمایشگاه کتاب به 61 میلیارد تومان رسید

فروش 611 میلیارد تومانی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در 2.5 روز

کتاب «راز پرواز» رونمایی شد

دیدار با خانم آقای او

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال در جمعه 19 اردیبهشت

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

موشک یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطف در تاریخ مقاومت است

دیدار استاندار سمنان با مسئولان استانی حج و زیارت

کجاست سهم من از چایخانه حَرمَت؟

صدای مقاومت از دل آمریکا به «تهران» رسید

ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد | اگر آتش جنگ شعله ور شود جهان را تهدید می‌کنند

حضور بنیاد فارابی با 52 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نمایشگاه کتاب تهران

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!