پیام خراسان

آخرين مطالب

شهیدی که می‌خواست سرش را برای کشورش بدهد مقالات

شهیدی که می‌خواست سرش را برای کشورش بدهد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - شهید«مسلم جاویدی‌مهر» سال‌هایی که در جنوب خدمت می‌کرد در واحد مین‌روبی مشغول بود، به واسطه حضورش در همین واحد ، جانبازی نصیبش شد و شاید همین جانبازی او مقدمه‌ای برای شهادتش بود، چرا که وقتی از ناحیه دست مجروح شد، گفت: «دستم که هیچ سرم را هم برای کشورم می‌دهم.»
به گزارش خبرنگار ایمنا، کمی بیشتر از یک سال پیش به دنبال مرگ دختری سروصدای آشوب‌هایی در گوشه و کنار میهن بلند شد و تجمع‌هایی که خشن‌ترین حالت اعتراض مثل ویرانی و تخریب و از بین بردن اموال عمومی را به دنبال داشت، شکل گرفت، به راه افتادن حرکت‌های بی‌ثبات به سرکردگی جاهلان دور گودنشین که چون طبل توخالی، جز حرف زدن کاری دیگر از دستشان برنمی‌آمد، از پیامدهای فراخوان‌هایی بود که در نهایت حماقت اعلام می‌شد.
در مقابل این اقدامات اغتشاشگران که با هدف ایجاد ناامنی و ایجاد شکاف قومیتی انجام شد، مردانی قدم علم کردند و در برابر این ناآرامی‌ها با تمام وجود ایستادند و برای امنیت مردم از جان شیرین نیز گذشتند، این روزها در آستانه اولین سالگرد شهادت مردان خوش‌غیرت زمانمان بیشتر از آن‌ها خواهیم گفت، امروز از شهید «مسلم جاویدی‌مهر» خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.
دلباخته خدمت در ارتش بود پدرش کشاورز بود و از یادگاران سال‌های جنگ، سال‌هایی که ایران ما اسیر جنگی نابرابر شده بود و مردم مقاومت را در قشنگ‌ترین شکل ممکن به تصویر می‌کشیدند، او هم برای حفاطت از وطن از طرف جهاد به جنوب، سوسنگرد و خرمشهر اعزام شد، راهی که بعدها، پسر خیلی خوب جا پای پدر گذاشت، اصالتشان برمی‌گردد به روستای مزرج از دهستان‌های شیرین‌دره قوچان، جایی که در سال 1361 مسلم در آنجا به دنیا آمد.
از زمانی که درس را تمام کرد، وارد ارتش شد و دلباخته کارش، برحسب وظیفه‌ای که داشت به مناطق مختلف می‌رفت اما در بیشتر ماموریت‌هایش به جنوب و شرق اعزام می‌شد، این دو سال آخر هم به قوچان منتقل شده بود و تقریباً نزدیک خانواده بود.
سال‌هایی که در جنوب خدمت می‌کرد در واحد مین‌روبی مشغول بود، به واسطه حضورش در همین واحد و پاکسازی میادین مین جا مانده از دوران دفاع مقدس، جانبازی نصیبش شد؛ جانبازی 50 درصد، با اینکه یکی از دست‌هایش از کار افتاده بود و مجروحیت‌های دیگری هم داشت اما قید لباس ارتش را نزد و ماند و خدمت را ادامه داد.
مردم قدر خون به ناحق ریخته را خوب می‌دانند رد شلوغی‌های ناشی از اغتشاشات سال گذشته در قوچان هم دیده می‌شد، روز سی‌ام شهریور ماه بود، مسلم رفته بود برای خانه خرید کند که دید تعدادی از آشوبگران به اماکن عمومی و مغازه‌های مردم حمله می‌کنند. در حالی که به او مأموریتی سپرده نشده بود و حتی لباس رزم و نظامی هم بر تن نداشت، غیرتش اجازه سکوت به او نداد، جلو رفت و گفت: چرا شیشه‌های مغازه مردم را می‌شکنید؟
همین حرف‌های ساده او باعث شد تا اغتشاشگران به او حمله کنند، حمله‌ای با سلاح سرد، ضربات چاقو سبب شد تا مسلم به شدت مجروح شود و روی زمین بیفتد، مردم که شاهد بودند اراذل و اوباش چه بر سر مسلم آوردند او را به بیمارستانی در مشهد رساندند اما شدت زخم‌های نشسته بر تنش آنقدر زیاد بود که دوام نیاورد و به شهادت رسید.
پیکر پاک مسلم در دوم مهرماه در مشهد تشییع شد آن هم یک تشییع باشکوه، تشییعی که قلب پدر در آن روز از دیدن حضور مردم آرام گرفت چرا که دید مردم قدر خون به ناحق ریخته شده را چقدر خوب می‌دانند.
بعد از اینکه پیکر پاکش در مشهد تشییع شد او را به قوچان بردند و عاقبت گلزار شهدای مزرج خانه ابدی‌اش شد.
شاید جانبازی مسلم مقدمه‌ای بود برای شهادتش. چرا که وقتی از ناحیه دست مجروح شد، گفت: «دستم که هیچ سرم را هم برای کشورم می‌دهم.»
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/599025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش ترافیک معابر اطراف نمایشگاه کتاب

حضور خدام حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) در نمایشگاه کتاب تهران

حضور خادمان امام رضا(ع) با پرچم متبرک حرم رضوی در نمایشگاه کتاب

مهمان این هفته «نردبان» معرفی شد

انتشارات فارابی با 52 عنوان جدید و تجدید چاپ در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

برگزاری جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم رضوی با حضور نماینده ویژه رییس جمهور

با پشتوانه عظیم مردم و اراده راسخ خیرین، ساخت 705 مدرسه محقق می شود

با نشاط زندگی کنیم، مؤثر کار کنیم، فرهنگ کار خوب را گسترش دهیم

حرکت به‌سوی توسعه اقتصاد با توانمندسازی صندوق‌ها و فعال‌سازی بخش خصوصی

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ برتر شد

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

امروز آموزش و پرورش برای اولین بار در صدر همه برنامه‌های دولت قرار گرفته است

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

زیارت؛ قدرت نرم فرهنگی اسلامی

زیارت اربعین؛ طلیعه‌ جنبش جهانی علیه استکبار

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج

آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در خراسان شمالی برگزار شد

رئیس شرکت سلسیوس به دلیل کلاهبرداری به 12 سال حبس و پرداخت 48 میلیون دلار محکوم شد

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد/ میدان ابوذر به مدار بازگشته است+ فیلم

رسول صدرعاملی: با زیر 25 میلیارد تومان «زیبا صدایم کن» را ساختم/ اولین‌بار بود که کمتر احساس فقر می‌کردم

کتاب «درسنامه شناخت و نقد شبهات» منتشر شد

حضور مرکز نشر هاجر با 500 عنوان کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

ثبت‌نام بیش از 95 هزار دانشجو برای دریافت بن نمایشگاه کتاب تهران

عصر شعر رضوی «در حوالی آفتاب» در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب + فیلم

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

وحدت اسلامی در سایه زیارت

تصمیم ترامپ درباره حوثی‌ها شوکه‌مان کرد! | راز و نیاز وزیر اسرائیلی با روبیو درباره ایران! | دور جدید مذاکرات هسته‌ای یکشنبه در عمان؟

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد

14 بار رکورد تولید گاز در سال گذشته شکسته شد/ میدان ابوذر به مدار بازگشته است

حرم امام رضا (ع) میزبان میلیون‌ها زائر؛ جشن ولادت با حضور اقوام ایرانی

حرم رضوی میزبان میلیون‌ها زائر؛ جشن ولادت با حضور عاشقان ضامن آهو

رگبارهای پراکنده و وزش باد خراسان شمالی را در بر می‌گیرد

45 مددجو زندانی در خراسان شمالی با بدرقه خدام رضوی آزاد شدند

پروانه یک بحران؛ واکاوی زمینه‌ها، علل و پیامدهای بحران سوریه

طارمی یامال 17 ساله را زمین گیر کرد

حضور خبرآنلاین با 11 اثر در نمایشگاه کتاب تهران/ کتاب ها را چگونه تهیه کنیم؟

استان تهران پنجشنبه‌ها تعطیل شد

احمدرضا معتمدی: سینما زبان تصویرسازی مفاهیم فلسفی است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!