پیام خراسان

آخرين مطالب

اقساط نجومی برای مسکن ملی اقتصادي

اقساط نجومی برای مسکن ملی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سقف پرداخت وام به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در روش عادی 550 میلیون تومان است که در همه شهر‌های کشور به صورت یکسان تعیین شده است. پیش از این سقف تسهیلات 450 میلیون تومان بود که روز 19 اردیبهشت امسال از سوی شورای پول و اعتبار به 550 میلیون تومان رسید. روز 12 تیرماه نیز نرخ سود این تسهیلات از 23 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کرد.

سقف جدید وام 550 میلیون تومان تصویب شد
اعتماد: سقف پرداخت وام به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در روش عادی 550 میلیون تومان است که در همه شهر‌های کشور به صورت یکسان تعیین شده است. پیش از این سقف تسهیلات 450 میلیون تومان بود که روز 19 اردیبهشت امسال از سوی شورای پول و اعتبار به 550 میلیون تومان رسید. روز 12 تیرماه نیز نرخ سود این تسهیلات از 23 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کرد.
دوره بازپرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بدون احتساب دوره مشارکت 2 تا 3 ساله است. در روش بازپرداخت پلکانی اقساط متقاضیان پروژه‌های طرح مذکور در دوره اول (سال اول) ماهانه حدود 7 میلیون و 357 هزار تومان باید پرداخت کنند. این اقساط در سال پنجم به 8 میلیون و 281 هزار تومان و در سال دهم به 9 میلیون و 600 هزار تومان افزایش می‌یابد. در سال پانزدهم بازپرداخت وام، اقساط ماهانه 11 میلیون و 129 هزار تومان خواهد بود. در نهایت در سال بیستم اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن 12 میلیون و 901 هزار تومان است. در حال حاضر متقاضیان در یک دوره 20 ساله برای وام 550 میلیون تومانی 2 میلیارد و 372 میلیون و 455 هزار تومان پرداخت خواهند کرد. از این رقم حدود یک میلیارد و 822 میلیون تومان سود تسهیلات است. قبلا که سود تسهیلات 23 درصد بود اقساط ماهانه این طرح در سال اول حدود 9.5 میلیون تومان آغاز می‌شد و در سال بیستم به بیش از 16.6 میلیون تومان می‌رسید.
قیمت واحد‌ها نیز طبق هزینه ساخت محاسبه می‌شود. بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی هزینه ساخت هر متر مربع از واحد‌های نهضت ملی مسکن بین 7.5 تا 8 میلیون تومان است. به این رقم هزینه آماده‌سازی و محوطه‌سازی هم اضافه می‌شود که بر عهده متقاضی است. متراژ واحد‌ها نیز بین 50 تا 90 متر مربع خواهد بود. تسهیلات در روش صنعتی‌سازی به سازندگانی که از روش‌ها و فناوری‌های نوین استفاده می‌کنند در کلان‌شهرها، مراکز استان‌ها و سایر شهر‌ها به ترتیب 750، 650 و 600 میلیون تومان تعیین شده که به مرور و با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود. سال گذشته سقف این تسهیلات 600 میلیون تومان بود. بازپرداخت تسهیلات در سال جاری برای تعاونی‌ساز‌ها حداکثر 10 سال و برای سایر سازندگان حداکثر 8 سال با سود نرخ مصوب شورای پول و اعتبار است. دولت سیزدهم در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال را در برنامه دارد. تاکنون 4.5 میلیون خانواده در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که فاقد مسکن هستند و قبلا از تسهیلات دولتی برای تامین مسکن استفاده نکرده‌اند. در دو سال گذشته برای تامین مسکن این افراد 51 هزار هکتار زمین تامین شده و حدود 1.5 میلیون واحد به مرحله ساخت رسیده است. برای تامین منابع مالی این طرح نیز 26 بانک در نظر گرفته شده که به جز بانک مسکن، سایر بانک‌ها عملکرد چندان بالایی در این زمینه نداشتند. بیش از یک میلیون و 80 هزار نفر برای دریافت تسهیلات در بانک مسکن افتتاح حساب کره‌اند.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/601996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

ادعای بزرگ پاری سن ژرمن؛ کیلیان امباپه 98 میلیون یورو به ما بدهکار است!

مسئولان حج و زیارت پای درد و دل زائران در مدینه نشستند

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

دوربین هیرو A1 (H3AE) برای اولین بار در ایران با گارانتی رستر سرویس

قیمت انواع محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار؛ 22 اردیبهشت 1404

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

طحان‌نظیف: نمایشگاه کتاب تهران، بهار علم و فرهنگ است

خاطره جنجالی تخت‌روانچی از یک اشتباه تاریخی درباره جزایر سه‌گانه؛ «شیخ زاید قبول کرده بود که ابوموسی متعلق به ایران است»

«باغ کتاب» شبکه دو با دکوری مستقل و محتوایی هدفمند به نمایشگاه کتاب آمده است

حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

واکنش به ادعاها؛ بایرن اهل تبانی نیست

قضاوت داور جنجالی در فینال لیگ اروپا

پیروزی الوحده با پاس گل احمد نوراللهی

اوج بحران رئال؛ فصل برای واسکز و وینی تمام شد

اسپالتی، توپ‌جمع‌کنی از خشن‌ترین محله دنیا!

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

انفجار یک رنگ‌فروشی در مشهد منجر به مصدومیت 2 نفر شد