پیام خراسان

آخرين مطالب

دومین انفجار در منطقه ویژه بیرجند اجتماعي

دومین انفجار در منطقه ویژه بیرجند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، دقایقی قبل دومین انفجار در مخازن مینی پالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به وقوع پیوست.
همچنین ساعاتی قبل نشست مدیریت بحران حادثه آتش سوزی منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.
این نشست بعد از بازدیدهای میدانی و جلسات تصمیم گیری مکرری که در صحنه حادثه تشکیل شد، به منظور تدبیر راهکارهای لازم در راستای اطفاء حریق برگزار شد.
تأکید بر حفظ جان افراد و ممانعت از انجام هر اقدامی که سلامت افراد را به خطر بیندازد، الزام همه دستگاه ها به اینکه تمامی امکانات در اختیار خود را به میدان بیاورند، مدیریت شرایط برای جلوگیری از ادامه آتش سوزی ها از مباحثی است که در این جلسه عنوان شد.
محمد علی آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری هم در این نشست اظهارداشت: با توجه به پیگیری‌های استاندار، درخواست هواپیما و بالگرد امدادی برای اطفای حریق مینی پالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به تهران و خراسان رضوی داده شد.
وی اضافه کرد: همه ظرفیت‌ها و تجهیزات در استان باید به میدان بیاید تا خسارت حادثه حریق در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به حداقل برسد البته جان افراد اهمیت بیشتری دارد.
وی گفت: لذا برای اینکه در این حریق، حادثه‌ای برای افراد رخ ندهد از خودروی آتش نشانی تا فوم موجود در شرکت نفت با پیش بینی‌های لازم باید به کارگیری شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: شرایط طوری نیست که ریسک را مشخص کنیم باید بدانیم آیا انفجار تکرار می‌شود یا نه؟ خدمات امدادی از جنبه‌های ایمن‌تر باید بررسی شود و منطقی نیست که وارد نقطه‌ای شویم که خطر جانی دارد.
وی با بیان اینکه ضعف اطلاعات تخصصی مهمترین مساله در حال حاضر است گفت: باید شرکت مربوطه برای کم شدن خطر این اقدام را انجام دهد.
آخوندی اضافه کرد: بر اساس فرضیات و احتمالات نمی‌توان اقدام کرد و امکانات استانی هم باید پای کار باشد لذا اگر به هر دلیلی این تجهیزات به کارگیری نشود از آن نخواهیم گذشت.
وی گفت: ورود به کانون حریق تا فاصله 200 متری امکان پذیر نبود و امکانی برای مانور پروازی هم نیست پس باید با همه امکانات موجود ظرفیت سنجی کنیم تا بتوان حادثه را مدیریت کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه تاثیر عملیات‌ها باید مشخص شود گفت: براساس اعلام آتش نشانی بیرجند، خطر برای ورود مجدد به کانون حریق 70 درصد است لذا رفع خطر جانی در اولویت است.
وی افزود: حریق از منطقه مسکونی دور است اما حفظ جان نیروی انسانی امدادی و عملیاتی باید مد نظر قرار گیرد.
آتش سوزی در یکی از مخازن 250 تُنی مینی پالایشگاه هیدروکربن منطقه ویژه اقتصادی بیرجند ساعت هشت و 45 دقیقه امروز اعلام شد و بلافاصله عوامل امدادی وارد عمل شدند که تا حدود اطفای حریق پیشرفت داشت اما از حدود ساعت 10 و 40 دقیقه آتش به مخازن دیگر هم سرایت پیدا کرد.
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/618245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرگ تلخ 2 جوان موتورسوار در مشهد

سقوط قیمت جهانی طلا

دبل سیو دیدنی ترشتگن در مقابل ضربات دیگو ژوتا و چیکو کنسیسائو این بار از زاویه تماشاگران

برگزاری مسابقات ورزشی دختران و پسران در پنج شهر استان برای نخستین بار

آغاز فصلی نو در ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی

دشان: هیچ مهاجمی بهتر از امباپه در دنیا نیست

اختلاف 8 میلیون یورویی برای سومین خرید فصل رئال

کاریله از گزینه‌های سرمربیگری استقلال خارج شد

«توپ‌بازی» در خیابان فاجعه آفرید!

آهنگ «پنج صبح» از مجید رضوی

همه چیز درباره روستای نقاشه قشم؛ مقصدی آرام در دل جزیره

رختکن اسطوره‌های رئال مادرید پیش از دیدار با اسطوره‌های دورتموند

اتهام بزرگ به مکزیک؛ بازیکنان را مسموم کردند!

تشویق پرشور مارسلو و کروس هنگام ورود به زمین در بازی اسطوره‌ها

آلکاراس: بازی با سینر و جوکوویچ مثل شکنجه است!

رانیری در رم پست جدید گرفت

امباپه: دمبله لایق‌تر از یامال برای توپ طلاست

برگ برنده جذب ستاره پرطرفدار در دست یونایتد

تمجید رونالدو از یامال: او استعداد بی‌نظیری دارد

جواب رونالدو به التماس عربستان

دو دختر تکواندوکار ناپدید شدند

امیررضا معصومی در آستانه تغییر تابعیت

نجات 5 نفر از آتش‌سوزی یک آشپزخانه‌ در بلوار جمهوری مشهد

سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد

پیغام مهم نخست وزیر عراق برای ملی‌پوشان

مورینیو ستاره ناکام یوونتوس را به ترکیه می‌برد

هر کس جانشین برانکو شود فحش می‌خورد!

دومین خرید تابستانی اینتر رسمی شد

نماینده مجلس: رفع مشکلات کشاورزان خراسان جنوبی نیازمند تصمیمات کلان است

شوک بزرگ به پی‌اس‌جی در آستانه جام جهانی

روبرتو مانچینی خطاب به اسرائیل: کودکان را نکشید

بمب لیورپول؛ گران‌ترین انتقال تاریخ انگلیس!

فوتبال پایه در سطح طلایی آسیا قرار گرفت

ماجرای سرقت 17 هزار دلاری خدمتکار از صاحبکارش در در خیابان کوثر مشهد

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان خراسان رضوی منصوب شد

روز خونین بورس؛ ریزش 60 هزار واحدی شاخص

بارش‌های رگباری در خراسان رضوی تا پایان هفته

آماده‌سازی صحن‌های حرم رضوی برای جشن‌های عید غدیر

با ترک فعل دستگاه‌ها در اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برخورد می‌شود/ ارتقای کیفیت تجهیزات توانبخشی تولید داخل در دستور کار باشد/ تسهیل در واردات تجهیزات در صورت تامین نشدن نیاز جانبازان

برپایی ایستگاه صلواتی و خدمات‌رسانی به زائران مرقد مطهر امام (ره) توسط مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش شد

هر ورق کالباس به 30 هزار تومان رسید

واکنش برانکو‌ به شایعات برکناری از هدایت چین

پیام گواردیولا برای یامال: ببخشید ولی مسی بهتر است!

هدیه گران‌قیمت رئیس جمهور به بازیکنان اندونزی

اوسیمن با الهلال به توافق رسید

آهنگ «دختر» با صدای مسعود صادقلو

جزئیات تحول در تعرفه واردات سال 1404

اولین صحبت‌های گاسپرینی بعد از قبول پیشنهاد رم

پاسخ منفی بارسا به معاوضه فرمین با ستاره چلسی

ویکی پدیاجستجو