پیام خراسان

آخرين مطالب

یمن برای دومین بار ناو آمریکایی را هدف گرفت؛ واشنگتن چه واکنشی نشان خواهد داد؟ سیاسی

یمن برای دومین بار ناو آمریکایی را هدف گرفت؛ واشنگتن چه واکنشی نشان خواهد داد؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش نبض بازار نیروهای مسلح یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار داد و حملات هوایی آمریکا را خنثی کرد.
نیروهای مسلح یمن بامداد دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» را برای دومین بار طی ساعات گذشته با موفقیت هدف قرار داد و حمله هوایی به یمن را ناکام گذاشت.
در بیانیه نیروهای مسلح یمن آمده است که ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس هری ترومن برای دومین بار طی 24 ساعت گذشته در درگیری که چند ساعت در شمال دریای سرخ ادامه داشت با تعدادی موشک بالستیک و کروز و پهپاد هدف قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، این بیانیه افزود: نیروهای مسلح یمن توانست حمله خصمانه‌ای که دشمن برای انجام آن علیه کشورمان آماده می‌شد را خنثی کند و پس از شلیک تعدادی موشک و پهپاد به ناو هواپیمابر و تعدادی از ناوهای جنگی آن، هواپیماهای جنگی آن مجبور به بازگشت از جایی شدند که برخاسته بودند.
نیروهای مسلح یمن اضافه کرد که این عملیات در چارچوب پاسخ به تجاوزات مستمر آمریکا به یمن و در سالگرد نبرد بزرگ بدر و به عنوان امتداد راه اسلام در مقابله با ظلم و استکبار انجام می‌شود.
نیروهای مسلح یمن بار دیگر تاکید کرد که با توکل به خدا در حال مقابله با این حملات جنایتکارانه هستند و در صورت تداوم افزایش تنش ها، در اجرای آنچه در سخنرانی سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله در خصوص گزینه‌های بیشتر پیش روی کشورمان آمده است، پیش می‌روند.
نیروهای مسلح یمن به همه مردم بزرگ یمن و همه آزادگان امت اسلام که مخالفت خود را با این تجاوز اعلام کردند، درود فرستاد و تاکید کرد که تا زمان رفع محاصره نوار غزه به ممنوعیت عبور کشتی‌های رژیم اسرائیل از منطقه عملیاتی ادامه خواهد داد.
پیشتر نیروهای مسلح یمن یکشنبه شب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در پاسخ به تجاوزات آمریکا به یمن در عملیات ویژه‌ای ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و ناوهای جنگی مرتبط با آن را در شمال دریای سرخ با 18 فروند موشک و پهپاد هدف قرار دادند.
نیروهای مسلح یمن افزود: آمریکا در ساعات گذشته با بیش از 47 حمله هوایی، چندین منطقه را در استان‌های صنعا، صعده، البیضاء، حجه، ذمار، مارب و الجوف هدف قرار داد و ده‌ها نفر از شهروندان غیر نظامی یمن را به شهادت رساند.
در این راستا، دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز پیش از این حملات در بیانیه‌ای اعلام کرد: حملات آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه است.
منبع: خبر آنلاین

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/834528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

ناراحتی رائول از رئال؛ سرمربی‌گری تیم حق من است!

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

راز شوکه‌ کننده پشت بزرگ شدن شکم با افزایش سن!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ خانه پدری دل‌ها؛ جایی که سنگ‌ها هم گوش شنوا دارند!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ امروز روزی است که حرم، تولد مهربانی را جشن می‌گیرد

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ میلاد آقا؛ روزی که آجرهای حرم هم ذکر می‌گویند!

تنها روستای چوبی کشور/ عکس

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند+ فیلم

فروش 60 میلیاردی نمایشگاه کتاب تا ظهر روز سوم

انتشار کتاب «ظهر روز اربعین» خاطرات شهید مدافع حرم حجت‌الاسلام دهقانی

حال و هوای دومین روز سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب/ عکس

رونمایی از دو کتاب عباس ملکی/ روسیه در عصر پوتین با حضور سفیر ایران

فروش در نمایشگاه کتاب به 61 میلیارد تومان رسید

فروش 611 میلیارد تومانی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در 2.5 روز

کتاب «راز پرواز» رونمایی شد

دیدار با خانم آقای او

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

10 سیو برتر سری آ در ماه آوریل 2025

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال در جمعه 19 اردیبهشت

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

موشک یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطف در تاریخ مقاومت است

دیدار استاندار سمنان با مسئولان استانی حج و زیارت

کجاست سهم من از چایخانه حَرمَت؟

صدای مقاومت از دل آمریکا به «تهران» رسید

ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد | اگر آتش جنگ شعله ور شود جهان را تهدید می‌کنند

حضور بنیاد فارابی با 52 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نمایشگاه کتاب تهران

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!