پیام خراسان

آخرين مطالب

سردار سلامی: ارتش و سپاه می‌توانند برای همدیگر فدا شوند اجتماعي

سردار سلامی: ارتش و سپاه می‌توانند برای همدیگر فدا شوند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست هم افزایی فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به فرا رسیدن 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان، این روز را به فرماندهان و آحاد کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و خاطرنشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری «نیروی زمینی ستون فقرات و محور حرکت ارتش است.
»
وی با اشاره به اینکه ارتش و سپاه همزاد یکدیگر هستند گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران هم مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعد از انقلاب و از بدو پیروزی انقلاب به عنوان یک حقیقت جدید و یک موهبت الهی در منظومه دفاعی کشورمان متولد شد. بنابراین ارتش جمهوری اسلامی ایران با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک تولد همزمانی دارند؛ 29 فروردین روز ارتش و 2 اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و همه باید نسبت به این حقیقت آگاه باشیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درود به ارواح تابناک همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به ویژه 48 هزار شهید سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در این روزها که در سالگرد شهادت افسر رشید و فرمانده اسطوره‌ای و فراموش نشدنی تاریخ مجاهدت‌های این سرزمین و امت اسلام، شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی قرار داریم که واقعاً در تقوا، اخلاق، نبوغ، تدبیر، مدیریت و در همه جنبه‌های معنوی، علمی و فکری یک افسر نمونه بودند، جا دارد به روح بلند و پرفتوح شهید صیاد شیرازی درود فرستیم.
سرلشکر سلامی ادامه داد: شهید صیاد در دوران حیات و شهادت‌شان تاثیرات عمیقی در تثبیت تفکر انقلابی و اعتقاد دینی در مجموعه همه نیروهای مسلح به ویژه در ارتش جمهوری اسلامی ایران داشتند. ایشان یکی از افتخارات بزرگ ایران و اسلام بودند.
وی با بیان اینکه گاهی ممکن است روی فلسفه وجودی دو سازمان مستقل و مجزا به عنوان ارتش و سپاه سوالاتی مطرح شود تصریح کرد: خداوند در خلقت انسان هم این موضوع را تعبیه فرمودند؛ یعنی انسان دو دست، دو پا، دو چشم و دو گوش دارد و این یعنی اعضا و جوارح انسان هم دوگانه هستند. به عبارتی انسان با یک دست، یک چشم، یک گوش و یک پا به سختی می‌تواند امورات خود را بگذراند ولی یک قلب دارد و یک مغز دارد، آنجایی که مرکز فرمان، معرفت، اندیشه، احساس و شناخت است یکی است. اگر امت را به انسان تشبیه کنیم، قلب این امت همان ولی امر است و سپاه و ارتش نقش اعضا و جوارح دوگانه را در بدن انسان دارند.
وی خاطرنشان کرد: ارتش و سپاه خلقتشان و سرشتشان بر پایه ایمان است و این ایمان ذاتی است و جزء سرشت این دو نهاد محسوب می‌شود که بسیار با ارزش است.
سردار سرلشکر سلامی با بیان اینکه به وجود ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کنیم گفت: اخوت و برادری و همدلی در بین ارتش و سپاه رشد بسیار محسوسی کرده است و الحمدلله هرچه زمان می‌گذرد به برکت وجود فرماندهی معظم کل قوا و قلب‌های مهربان و معرفت عمیقی که برادران و فرماندهان عزیزمان در ارتش و سپاه دارند این اخوت و برادری در تمام سطوح جاریست و ما در جایگاهی هستیم که می‌توانیم برای همدیگر فدا شویم و این خیلی متعالی‌تر از آن است که ما با هم زندگی و هدف مشترکی را دنبال می‌کنیم.
وی در پایان اذعان داشت امروز روز خوشایندی بود که فرصت دیدار فرماندهان و برادران عزیزمان در ارتش جمهوری اسلامی ایران برای ما مهیا شد. از درگاه خداوند متعال برای همه شما و خانواده‌های محترمتان توفیق و سلامتی مسئلت می‌کنیم.
کد خبر 6438370

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرگ تلخ 2 جوان موتورسوار در مشهد

سقوط قیمت جهانی طلا

دبل سیو دیدنی ترشتگن در مقابل ضربات دیگو ژوتا و چیکو کنسیسائو این بار از زاویه تماشاگران

برگزاری مسابقات ورزشی دختران و پسران در پنج شهر استان برای نخستین بار

آغاز فصلی نو در ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی

دشان: هیچ مهاجمی بهتر از امباپه در دنیا نیست

اختلاف 8 میلیون یورویی برای سومین خرید فصل رئال

کاریله از گزینه‌های سرمربیگری استقلال خارج شد

«توپ‌بازی» در خیابان فاجعه آفرید!

آهنگ «پنج صبح» از مجید رضوی

همه چیز درباره روستای نقاشه قشم؛ مقصدی آرام در دل جزیره

رختکن اسطوره‌های رئال مادرید پیش از دیدار با اسطوره‌های دورتموند

اتهام بزرگ به مکزیک؛ بازیکنان را مسموم کردند!

تشویق پرشور مارسلو و کروس هنگام ورود به زمین در بازی اسطوره‌ها

آلکاراس: بازی با سینر و جوکوویچ مثل شکنجه است!

رانیری در رم پست جدید گرفت

امباپه: دمبله لایق‌تر از یامال برای توپ طلاست

برگ برنده جذب ستاره پرطرفدار در دست یونایتد

تمجید رونالدو از یامال: او استعداد بی‌نظیری دارد

جواب رونالدو به التماس عربستان

دو دختر تکواندوکار ناپدید شدند

امیررضا معصومی در آستانه تغییر تابعیت

نجات 5 نفر از آتش‌سوزی یک آشپزخانه‌ در بلوار جمهوری مشهد

سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد

پیغام مهم نخست وزیر عراق برای ملی‌پوشان

مورینیو ستاره ناکام یوونتوس را به ترکیه می‌برد

هر کس جانشین برانکو شود فحش می‌خورد!

دومین خرید تابستانی اینتر رسمی شد

نماینده مجلس: رفع مشکلات کشاورزان خراسان جنوبی نیازمند تصمیمات کلان است

شوک بزرگ به پی‌اس‌جی در آستانه جام جهانی

روبرتو مانچینی خطاب به اسرائیل: کودکان را نکشید

بمب لیورپول؛ گران‌ترین انتقال تاریخ انگلیس!

فوتبال پایه در سطح طلایی آسیا قرار گرفت

ماجرای سرقت 17 هزار دلاری خدمتکار از صاحبکارش در در خیابان کوثر مشهد

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان خراسان رضوی منصوب شد

روز خونین بورس؛ ریزش 60 هزار واحدی شاخص

بارش‌های رگباری در خراسان رضوی تا پایان هفته

آماده‌سازی صحن‌های حرم رضوی برای جشن‌های عید غدیر

با ترک فعل دستگاه‌ها در اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برخورد می‌شود/ ارتقای کیفیت تجهیزات توانبخشی تولید داخل در دستور کار باشد/ تسهیل در واردات تجهیزات در صورت تامین نشدن نیاز جانبازان

برپایی ایستگاه صلواتی و خدمات‌رسانی به زائران مرقد مطهر امام (ره) توسط مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش شد

هر ورق کالباس به 30 هزار تومان رسید

واکنش برانکو‌ به شایعات برکناری از هدایت چین

پیام گواردیولا برای یامال: ببخشید ولی مسی بهتر است!

هدیه گران‌قیمت رئیس جمهور به بازیکنان اندونزی

اوسیمن با الهلال به توافق رسید

آهنگ «دختر» با صدای مسعود صادقلو

جزئیات تحول در تعرفه واردات سال 1404

اولین صحبت‌های گاسپرینی بعد از قبول پیشنهاد رم

پاسخ منفی بارسا به معاوضه فرمین با ستاره چلسی