پیام خراسان

آخرين مطالب

کارمزدهای جدید خدمات بانکی اعلام شد؛ کارت به کارت 900 تومان اقتصادي

کارمزدهای جدید خدمات بانکی اعلام شد؛ کارت به کارت 900 تومان
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تسنیم /بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای جدید، کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی را برای سال 1404 به‌روزرسانی کرد.
بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای جدید، کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی را برای سال 1404 به‌روزرسانی کرد. بر اساس این بخشنامه، بانک‌ها مجاز هستند برای مشتریان خود تا 30 درصد تخفیف در کارمزدها اعمال کنند.
افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی از تخفیف 100 درصدی و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز از تخفیف 40 درصدی برخوردار خواهند شد. این تصمیم که با هماهنگی هیأت عالی بانک مرکزی اتخاذ شده، به‌منظور ایجاد فضای رقابتی و تسهیل خدمات بانکی ابلاغ و لازم‌الاجرا گردیده است.
با اعلام نرخ‌های به روز شده خدمات بانکی، مبلغ کارمزد کارت به کارت به حداقل 900 تومان افزایش پیدا کرد. برای تراکنش‌های بیش از یک میلیون تومان، به ازای هر میلیون 320 تومان دیگر به این مبلغ اضافه خواهد شد.
زین پس کارمزد اعلام مانده حساب و ارسال پیامک تراکنش‌ها با نرخ 4,500 ریال خواهد بود. انتقال وجه کارت به کارت به حساب‌های یک بانک حداکثر 500,000 ریال و بین بانکی 600,000 ریال تعیین شده است.
این دستورالعمل از تاریخ 14 اردیبهشت 1404 لازم‌الاجرا بوده و تمامی بانک‌ها موظف به پیاده‌سازی تغییرات مربوطه و نظارت بر اجرای صحیح آن هستند.
بانک مرکزی طی بخشنامه شماره 35500/04 در تاریخ 14 اردیبهشت 1404 میزان کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی برای سال 1404 را به روز رسانی و به شرح زیر به شبکه بانکی ابلاغ کرد:
مطابق مفاد بند (11) ماده (8) «قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران»، اتخاذ تصمیم در خصوص نرخ کارمزد انواع خدمات بانکی متناسب با هزینه تمام‌‌شده خدمات در زمره یکی از وظایف هیأت عالی بانک مرکزی برشمرده شده‌است. علاوه بر این، بر اساس مفاد بند (4) ماده (20) «قانون عملیات بانکی بدون ربا (بهره)» نیز تعیین انواع و میزان حداقل و حداکثر کارمزد خدمات بانکی (مشروط بر اینکه بیش از هزینه کار انجام شده نباشد) بر عهده بانک مرکزی می‌باشد. در این راستا، با عنایت به آخرین ضوابط ابلاغی ناظر بر خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی و نیز تغییر سطح عمومی قیمت‌ها و همچنین بر مبنای پیشنهادهای واصله از شورای هماهنگی بانک‌ها و کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی و بررسی‌های به عمل آمده و در نهایت پس از هماهنگی‌های لازم با هیأت عالی بانک مرکزی، انواع و حداکثر میزان کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی مورد بازنگری و به‌روزرسانی قرار گرفت و این مهم به شرح جداول پیوست شماره (1) و (2) در جلسه مورخ 14‏‏/12‏‏/1403 هیأت عامل بانک مرکزی به تصویب رسید.
بازار


در این رابطه شایان ذکر است، بازنگری کارمزدهای خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی پس از سپری شدن دو سال از آخرین بخشنامه ابلاغی (بخشنامه شماره 32780‏/02 مورخ 17‏/02‏/1402) و با ملحوظ نظر قرار دادن شرایط کلان اقتصادی و مقتضیات کنونی کشور انجام شده است؛ به نحوی که کارمزدهای مندرج در جداول پیوست بخشنامه حاضر نسبت به بهای تمام شده ارایه خدمات متناظر آن‌ها، پایین‌تر و در برخی ردیف‌های خدمتی نیز فاقد هرگونه تغییر می‌باشد. همچنین با عنایت به موارد فوق، تلاش گردیده است فرآیند تعیین کارمزد جهت جبران و پوشش ارائه برخی دیگر از خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی به شکل تدریجی انجام شود. همچنین، کارمزدهای یاد شده از تاریخ ابلاغ لازم‌الاجرا بوده و تأکید می‌گردد مطالبه و دریافت هرگونه وجه دیگری تحت عنوان کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی خارج از مفاد بخشنامه‌های ابلاغی بانک مرکزی مجاز نمی‌باشد.
با توجه به موارد بیان شده، بانک ها موظفند ضمن ابلاغ جداول جدید کارمزدها به تمامی واحدهای ذی‌ربط، موارد مذکور در بخشنامه شماره 32780‏/02 مورخ 17‏/02‏/1402 به شرح زیر همواره مد نظر قرار گیرد:
1- به منظور ایجاد فضای رقابتی بین بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی و ارائه خدمات مطلوب‌تر به آحاد جامعه، آن بانک‏‏/مؤسسه اعتباری غیربانکی می‌تواند برای تمامی مشتریان خود حداکثر تا 30 درصد، برای افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور، مستمری بگیران و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) حداکثر تا 100 درصد و برای شرکت‌های دانش‌بنیان حداکثر تا 40 درصد کارمزدهای مندرج در جداول ابلاغی تخفیف دهد و مبالغ‏‏/نرخ‌های پایین‌تری را اعمال نماید؛
2- در رابطه با ردیف‌های خدماتی که عامل زمان در محاسبه کارمزد آن‌ها مؤثر می‌باشد، آن بانک‏‏/مؤسسه اعتباری غیربانکی موظف است در چارچوب مفاد بخشنامه شماره مب‏‏/111 مورخ 02‏‏/02‏‏/1385 اقدام نماید. لذا در محاسبه تعداد روزها باید تعداد روزهای واقعی ماه (حسب مورد 29، 30 یا 31 روز) و تعداد روزهای واقعی سال (حسب مورد 365 یا 366 روز) ملاک محاسبات قرار گیرد؛
همچنین بانک ها بایستی مراتب را به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه شماره 149153‏‏‏/96 مورخ 16‏‏‏/05‏‏‏/1396 به تمامی واحد‌های ذی‌ربط در آن بانک‏‏‏/ مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ کرده و بر حسن اجرای آن نیز نظارت دقیق به عمل آورند.

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح جدید ترافیکی در بجنورد؛ کدام خیابان‌ها یکطرفه می شوند؟

برای رئال؛ نه آرنولد به پیشنهاد تاریخی لیورپول

آماده نبرد بزرگ با آرسنال؛ دمبله در تمرین پی‌اس‌جی

یامال خطرناک‌ترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام

تاریخ امضای آرنولد با رئال مشخص شد

داور آرسنال-پی‌اس‌جی؛ همه از این انتخاب راضی‌اند

انتقاد از مورینیو، تمجید از کارتال؛ گناه او ترک بودن است!

مصاحبه جنجالی ترنت؛ عشق من، بارسلونا‌!

سه اسم در لیست خرید پرسپولیس تیک خورد

همسر پاکتا: زندگی ما را جهنم کردید بی‌وجدان‌ها!

آزادی 88 زندانی غیرعمد در دهه کرامت با مشارکت خادمان امام رضا (ع)

رئیس‌جمهور نیامد، افتتاح متروی حرم امام رضا(ع) به تعویق افتاد!

شوخی خیر تربت‌جامی با رئیس‌جمهور: من هم مثل شما اهل سخنرانی نیستم و از روی کاغذ هم نمی‌توانم بخوانم!

آزادی 88 زندانی غیرعمد در دهه کرامت با مشارکت خادمان امام رضا(ع)

تجربه نهضت مردمی سازی آموزش از استان خراسان رضوی به سایر استانها منتقل شود

خراسان رضوی پیشگام در ریشه کن کردن بیسوادی

آهنگ «پیشم بمون» با صدای اشوان

نماهنگ «هر چی آرزوی خوبه مال تو» از احسان خواجه امیری

راز نیمکت نشینی ماشاریپوف و اندونگ فاش شد/ جباری اولتیماتوم داد!

گردش مالی حج، عمره و زیارت عتبات به 100 همت خواهد رسید

مدیرعامل بانک ملی: ارائه خدمات مالی به زائران، یک وظیفه معنوی است

حضور مسعود پزشکیان در منزل مادر شهید رئیسی در بدو ورود به مشهد

از زنده بودن سنگ فیروزه چه می‌دانید؟

فقهای ملت چرا این بار به قم رفتند؟

آغاز پیش‌ فروش کتاب مذاکره

ثبت نام بن کارت‌های دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی از 16 اردیبهشت

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

کرامت انسان باید بر اساس آموزه‌های مکتب رضوی و با حفظ آزادگی تعریف شود

احیای قنوات از اولویت‌های اصلی شهرستان فردوس است

ونگر علیه یونایتد و تاتنهام؛ سهمیه ‏CL‏ حق‌شان نیست

یاغی ترکیه؛ مورینیو از اول هم مربی افتضاحی بود!

برنده توپ طلا بین رافینیا و صلاح انتخاب می‌شود

فانتزی بازی یامال که دو بازیکن اینتر را محو کرد

دعوای توخل با رئال، بایرن، اتلتیکو و منچسترسیتی!‏

اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال

توافق رئال با آنچلوتی برای جدایی

قطعه‌ی زیبای «شور عشق» اثری از زنده‌یاد ناصر چشم آذر

موزیک ویدئوی مهدی جهانی به نام «دلم»

رونمایی از نخستین سفرنامه ایتالیایی درباره اربعین، در رُم

ستاره استقلالی در یک روز سه بار جراحی شد!+ عکس

برای نخستین‌بار در بازار ابزار ایران

سفر کمیسیون اصل نود به مازندران | تاکید بر رفع بلاتکلیفی بحران پسماند در مازندران

نام استقلال دو بار به چشم می‌خورد؛ قهرمانان بدون شکست لیگ قهرمانان آسیا در طول تاریخ

چگونه ایران خوانِ ضیافت روس و انگلیس شد؟

ثبت نام یارانۀ اعتباری، بن خرید نمایشگاه کتاب (+لینک)

گزارش تصویری | نشست خبری سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

قیمت امروز خودروها؛ یک خودرو 80 میلیون تومان گران شد

در ماه‌های پیش رو، به مشترکان از طبقه دوم به بالای پایتخت آب نمی‌رسد!