پیام خراسان

آخرين مطالب

پزسکیان در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در مشهد:

تجربه نهضت مردمی سازی آموزش از استان خراسان رضوی به سایر استانها منتقل شود فرهنگي

تجربه نهضت مردمی سازی آموزش از استان خراسان رضوی به سایر استانها منتقل شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس جمهور ضمن تشکر از مجموعه آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: تجربه موفق مردمی سازی آموزش در خراسان باید به دیگر استان‌ها منتقل شود. برخی استانداران هنوز با نگاه سنتی تصور می‌کنند با پول می‌توان آموزش را اداره کرد، در حالی که باید به مردم اعتماد کرد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه 14 اردیبهشت ماه در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در مشهد، اظهار کرد: برای ساختن کشوری که سربلند و عزیز باشد و بتواند در برابر تهاجمات بایستد مردم باید به میدان بیایند. 
وی افزود: باور و اعتقاد من این است که با حضور و مشارکت مردم همه مشکلات قابل حل است، در زمینه ساخت فضاهای آموزشی مورد نیاز در کشور و بهبود کیفیت آموزش نیز همکاری مردم حلال مشکلات است.
رئیس جمهور تاکید کرد: اینکه در ایران ما و در کشور ما در منطقه‌ای فضای آموزشی نداشته باشیم تا بچه‌ها را آموزش دهیم، به هیچ وجه قابل قبول نیست‌.
پزشکیان با بیان اینکه نپذیرفتن این شرایط و تلاش برای حل مشکل می تواند نخستین گام باشد، ادامه داد: وقتی این وضعیت را قبول نکردیم، راه‌های زیادی وجود دارد که بتوانیم مشکل را حل کنیم. یکی از راه های حل مشکلات، کمک های دولتی است اما اگر دولت امکانات و بودجه لازم برای کمک را نداشت آیا ما نباید برای حل مشکل تلاش کنیم؟ 
وی تصریح کرد: کمک و مشارکت مردم می تواند به حل مشکلات کمک کند و ما می توانیم با استفاده از ظرفیت مردمی و خیرین و نیکوکاران، موانع را از پیش پای خود برداریم.
رئیس‌جمهور ادامه داد: قدم اول این است که مدرسه‌ها را بسازیم. قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد در مدارس دولتی کیفیت آموزشی از مدارس دیگر پایین‌تر باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند. چرا من ایرانی نتوانم بچه خود را جایی بگذارم که مطمئن باشم درست آموزش می‌بیند، این در نظام اسلامی برازنده و قابل قبول است مدارسی درست کنیم که یک عده با 100 میلیون و 200 میلیون بچه خود را ثبت نام کنند؟
پزشکیان خاطرنشان کرد: چرا بچه‌های ما باید در مدارسی درس بخوانند که نخبه تربیت می‌کنیم و 90 درصد می‌خواهند به خارج از کشور بروند. من برای این مملکت باید کار کنم، این از مدرسه، نوع آموزش، باورها، رفتار‌ها و دلبستگی‌هایی که باید شکل بگیرد، شروع می‌شود. این دلبستگی‌ها را می‌توانیم برای فرزندان آینده خود شروع کنیم، اینها سرمایه هستند، سرمایه ساختمان و ابزار نیست، این آدم‌ها طلا هستند و کل هستی برای همین آدم‌ها است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بار درمانی چند شهرستان بر دوش قوچان است

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

اصلاح فضا‌های آموزشی گام اول در عدالت آموزشی است

روستای معدن قلعه زری خوسف به عطر رضوی معطر شد

رئیس‌جمهور به زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شد+عکس

اضافه‌بار نظام بانکی

شناسایی فرار مالیاتی 32 میلیاردی در حوزه سکه و طلای آبشده

عیادت فرمانده کل سپاه از آیت الله نوری همدانی

هفت دستور وزیر کشاورزی برای خراسان جنوبی؛ از احیای قنوات تا تامین جوی مدت‌دار

منچسترسیتی، آرسنال و چلسی به دنبال جذب رودریگو هستن

برخلاف میل انریکه؛ مدیر پی‌اس‌جی جدا می‌شود!

گل اول جنوا توسط ویتور اولیویرا در دقیقه 61

شاید ستاره‌های انگلیس در جام باشگاه‌های جهان نباشند

گل اول میلان توسط لیائو در دقیقه 76

گل دوم میلان با گل به خودی فرندراپ در دقیقه 77

موزیک ویدئوی فیلم «در آغوش درخت» با صدای رحمان تک دهقان

نیمار و پدرش نقشی در انتخاب نشدن ژسوس ندارند

خوشحالی هری کین از اولین قهرمانی؛ چه شبی بود!

دمبله اوتیسم ندارد، خودخواه است!‏

درگیری مجیدی و بورخا؛ هیس، بازیتو بکن!

درگذشت ستاره تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1978

آردا گولر باید در ال‌کلاسیکو باشد آقای آنچلوتی!‏

اولتیماتوم برزیل به آنچلوتی؛ یک هفته وقت داری

جلسه توجیهی اشلوت و آنچلوتی برای «آرنولد»

پادوانی: PSG می‌تواند قهرمان UCL شود

حمله پلیس برای دستگیری فوتبالیستی که فحش داد!

چهارمین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر بسکتبال

شکست تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل پرتغال؛ مسیر تا فینال هموار شد

آموزش و‌پرورش خراسان رضوی پیشتاز در گفتمان سازی است

اجرای پیانوی «دلم میخواد به اصفهان برگردم» توسط سامان احتشامی

آواز ترکی «ساری گلین» توسط خواننده خوش صدا در «صداتو»

نخستین بار چه کسی در ایران «هروئین» ساخت؟

مروری بر مستر المپیا 2000؛ وقتی رونی کلمن در رقابت با کوین لورون برای سومین بار متوالی قهرمان شد!

ویدیو: تقابل مورینیو و سولسشر این‌ بار در ترکیه!

عقاب‌های گرگان یک‌ بار دیگر بر قله ایران ایستادند

جنجال و قهرمانی در گرگان؛ شهرداری با پیروزی دراماتیک، جام لیگ بسکتبال را برای چهارمین بار بالای سر برد

هشتمین نمایشگاه کتاب خرم‌آباد آغاز به کار کرد

رمان «یلدا کنار تو»روایتی از درد‌های کودکان طلاق

رونمایی از مستند و کتاب پیرغلام حسینی در قم

تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

طرح جدید ترافیکی در بجنورد؛ کدام خیابان‌ها یکطرفه می شوند؟

برای رئال؛ نه آرنولد به پیشنهاد تاریخی لیورپول

آماده نبرد بزرگ با آرسنال؛ دمبله در تمرین پی‌اس‌جی

یامال خطرناک‌ترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام