معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
آموزش وپرورش خراسان رضوی پیشتاز در گفتمان سازی است
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه عملیاتی کردن سند تحول بنیادین نیازمند گفتمان سازی است، بیان کرد: آموزش و پرورش خراسان رضوی پیشتاز در گفتمان سازی متناسب با سطوح مخاطبان است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، رضوان حکیم زاده عصر امروز دوشنبه 15 اردیبهشت ماه در همایش «نهضت توسعه عدالت آموزشی با رویکرد محرومیت زدایی از فضاها و تجهیزات آموزشی و کیفیت بخشی با مشارکت مردم» اظهار کرد: مردم ما پای کار مدرسه آمدند؛ زیرا مدرسه فصل مشترک انسجام ملی و توسعه پایدار ما است. جمله خود رئیسجمهور است که هدف ما مدرسهسازی نیست، بلکه این است که فضایی را فراهم کنیم تا تحول در نظام آموزشی ایجاد و به فرایندهای یاددهی و یادگیری انسجام بخشیده شود.
وی افزود: برای نسلی که قرار است در کار ساختن ایران امروز و فردا باشند، باید روشهای خود را تغییر دهیم؛ بنابراین اصلاح فرایندهای آموزشی گام اول در عدالت آموزشی دولت چهاردهم است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه خراسان رضوی در گفتمان سازی و تبیین چرایی ساخت مدرسه به خوبی ورود کرده است، بیان کرد: کاری که در مدرسه انجام میشود غیر از آموزش مفاهیم علمی، تربیت دانش آموزانی است که دل در گرو این آب و خاک داشته باشند.
وی اظهار کرد: این کار با مشارکت دانش آموزان در روند تربیت و آموزش محقق میشود و طبق تاکید رییس جمهور همه دانش آموزان در کشور مهم هستند و خاص بودن همه دانش آموزان در گرو روش های یکسان آموزش است.
حکیم زاده ادامه داد: در خراسان رضوی یک میلیون و 551 دانش آموز در بیش از 9 هزار مدرسه مشغول تحصیل هستند و ساخت 705 مدرسه در این استان برای تامین نیاز موجود در دستور کار قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: با هم افزایی و همکاری معلمان کشور در روش های تدریس، در سامانه اجتماعات یادگیری بیش از 320 هزار معلم ثبت نام کردند.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در خراسان رضوی 30 هزار و 500 آموزگار دوره ابتدایی در سامانه اجتماعات یادگیری نام نوشتهاند که بیش از 92 درصد کل آموزگاران استان را تشکیل می دهند.
وی افزود: همچنین در جشنواره راهبری آموزشی نیز بیش از 50 هزار معلم داوطلب را داشتهایم که نمونه کارهای خود را بارگذاری کرده اند.
حکیم زاده گفت: در خراسان رضوی تعداد پنج هزار معلم آثار خود را در این قالب به اشتراک گذاشتند و هزار و 754 حلقه یادگیری نیز در این استان شکل گرفته است.
-
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۴:۴۱
-
۴ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863758/