پیام خراسان

آخرين مطالب

مدیرعامل بانک ملی: ارائه خدمات مالی به زائران، یک وظیفه معنوی است اجتماعي

مدیرعامل بانک ملی: ارائه خدمات مالی به زائران، یک وظیفه معنوی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز دوشنبه 15 اردیبهشت 1404، ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان این بانک و سازمان حج و زیارت با تبریک ایام دهه کرامت، بر نقش حاکمیتی و خدمت‌رسان این بانک در عرصه زیارت تأکید کرد و گفت: ما بانک ملی را صرفاً یک نهاد اقتصادی نمی‌دانیم، بلکه آن را سازمانی خدمت‌رسان به مردم می‌دانیم که همواره در مسیر ارائه خدمات به زائران و فعالیت‌های مذهبی، نقش فعالی ایفا کرده است.
وی با تأکید بر اهمیت ارائه خدمات شایسته به حجاج، اعلام کرد: زیرساخت‌های لازم به منظور تأمین نیازهای زائران در حوزه ارز، پیش‌پرداخت‌ها و وصول هزینه‌ها به‌صورت برخط و حضوری فراهم شده است تا خدماتی در شأن حجاج کشورمان ارائه شود.
نجارزاده با اشاره به تعامل مستمر میان بانک ملی و سازمان حج و زیارت طی سال‌های اخیر، گفت: در موسم حج، پیاده‌روی اربعین و دیگر مناسبت‌ها، همکاران ما در بانک با روحیه جهادی در کنار زائران بوده‌اند و خدمات متنوعی در حوزه تخصیص ارز، پشتیبانی مالی و زیرساخت‌های پیام‌رسانی ارائه داده‌اند.
وی همچنین از آمادگی بانک ملی برای توسعه همکاری‌ها با سازمان حج و زیارت خبر داد و افزود: در حوزه خدمات اعتباری و زنجیره تأمین نیز ظرفیت‌های خوبی وجود دارد. ما حتی در کشور عراق امکان ارائه خدمات بانکی مناسبی را داریم و می‌توانیم با حمایت‌های سازمان حج، در این حوزه نیز نقش‌آفرینی کنیم.
مدیرعامل بانک ملی همچنین از پیگیری موضوع راه‌اندازی کارت اعتباری مشترک با بانک‌های عربستانی برای زائران خبر داد و گفت: زیرساخت این طرح کاملاً فراهم است و پیچیدگی خاصی ندارد. هدف ما این است که زائر بتواند کارت را در کشور مقصد شارژ و مصرف کرده و در صورت باقی‌ماندن اعتبار، آن را در داخل کشور بازیابی کند.
وی افزود: همکاران بانک ملی ایران با تمام توان برای ارائه خدمات و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز بسیج شده‌اند و محصولات متنوعی نیز برای تسهیل امور حجاج طراحی شده است. بخشی از این زنجیره خدمت، با همکاری سازمان حج و زیارت در عربستان سعودی تکمیل می‌شود؛ از جمله ارائه کارت‌های اعتباری ویژه زائران که با هدف تسهیل پرداخت‌ها و ارتقای امنیت مالی در سفر طراحی شده و زیرساخت‌ها و تضامین لازم برای اجرای آن مهیاست، که البته مستلزم مذاکرات نهایی با کارگزاران عربستانی است.
نجارزاده ضمن تأکید بر لزوم حل برخی مسائل سیاسی برای توسعه شعب خارجی بانک ملی، به تجربه اخیر در افتتاح دوباره شعبه این بانک در جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: در صورت مساعدت دولت عربستان، می‌توانیم خدمات بانکی را در موسم حج گسترش دهیم.
وی از آمادگی شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز سازمان حج، چه در داخل و چه در خارج کشور خبر داد و افزود: این همکاری‌ها می‌تواند سطح خدمات به زائران را ارتقا داده و فرآیند تأمین را تسهیل کند.
مدیرعامل بانک ملی در پایان خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم بسیاری از نیازهای سازمان حج را به‌صورت سیستمی و از طریق شرکت سداد پاسخ دهیم. همچنین می‌توانیم خدمات معیشتی متناسب با شرایط همکاران سازمان حج را طراحی و ارائه کنیم.
نجارزاده همچنین از نقش پیام‌رسان « بله » به‌عنوان ابزار مکمل خدمات مالی یاد کرد و گفت: این پیام‌رسان نیز امکانات مناسبی برای زائران ایجاد کرده و آمادگی داریم تا با نیازسنجی دقیق، تنوع خدمات را افزایش دهیم.

پیام خراسان

کد خبر 6457817

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بار درمانی چند شهرستان بر دوش قوچان است

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

اصلاح فضا‌های آموزشی گام اول در عدالت آموزشی است

روستای معدن قلعه زری خوسف به عطر رضوی معطر شد

رئیس‌جمهور به زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شد+عکس

اضافه‌بار نظام بانکی

شناسایی فرار مالیاتی 32 میلیاردی در حوزه سکه و طلای آبشده

عیادت فرمانده کل سپاه از آیت الله نوری همدانی

هفت دستور وزیر کشاورزی برای خراسان جنوبی؛ از احیای قنوات تا تامین جوی مدت‌دار

منچسترسیتی، آرسنال و چلسی به دنبال جذب رودریگو هستن

برخلاف میل انریکه؛ مدیر پی‌اس‌جی جدا می‌شود!

گل اول جنوا توسط ویتور اولیویرا در دقیقه 61

شاید ستاره‌های انگلیس در جام باشگاه‌های جهان نباشند

گل اول میلان توسط لیائو در دقیقه 76

گل دوم میلان با گل به خودی فرندراپ در دقیقه 77

موزیک ویدئوی فیلم «در آغوش درخت» با صدای رحمان تک دهقان

نیمار و پدرش نقشی در انتخاب نشدن ژسوس ندارند

خوشحالی هری کین از اولین قهرمانی؛ چه شبی بود!

دمبله اوتیسم ندارد، خودخواه است!‏

درگیری مجیدی و بورخا؛ هیس، بازیتو بکن!

درگذشت ستاره تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1978

آردا گولر باید در ال‌کلاسیکو باشد آقای آنچلوتی!‏

اولتیماتوم برزیل به آنچلوتی؛ یک هفته وقت داری

جلسه توجیهی اشلوت و آنچلوتی برای «آرنولد»

پادوانی: PSG می‌تواند قهرمان UCL شود

حمله پلیس برای دستگیری فوتبالیستی که فحش داد!

چهارمین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر بسکتبال

شکست تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل پرتغال؛ مسیر تا فینال هموار شد

آموزش و‌پرورش خراسان رضوی پیشتاز در گفتمان سازی است

اجرای پیانوی «دلم میخواد به اصفهان برگردم» توسط سامان احتشامی

آواز ترکی «ساری گلین» توسط خواننده خوش صدا در «صداتو»

نخستین بار چه کسی در ایران «هروئین» ساخت؟

مروری بر مستر المپیا 2000؛ وقتی رونی کلمن در رقابت با کوین لورون برای سومین بار متوالی قهرمان شد!

ویدیو: تقابل مورینیو و سولسشر این‌ بار در ترکیه!

عقاب‌های گرگان یک‌ بار دیگر بر قله ایران ایستادند

جنجال و قهرمانی در گرگان؛ شهرداری با پیروزی دراماتیک، جام لیگ بسکتبال را برای چهارمین بار بالای سر برد

هشتمین نمایشگاه کتاب خرم‌آباد آغاز به کار کرد

رمان «یلدا کنار تو»روایتی از درد‌های کودکان طلاق

رونمایی از مستند و کتاب پیرغلام حسینی در قم

تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

طرح جدید ترافیکی در بجنورد؛ کدام خیابان‌ها یکطرفه می شوند؟

برای رئال؛ نه آرنولد به پیشنهاد تاریخی لیورپول

آماده نبرد بزرگ با آرسنال؛ دمبله در تمرین پی‌اس‌جی

یامال خطرناک‌ترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام