پیام خراسان

آخرين مطالب

از مشهد تا مسکو؛ پیکرتراش نیشابوری از یادگاری‌هایش می‌گوید گفتگو

از مشهد تا مسکو؛ پیکرتراش نیشابوری از یادگاری‌هایش می‌گوید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش عباس ضیایی پیکر تراش برجسته نیشابوری متولد 1367 در نیشابور خالق آثار پیکره های زیادی بر روی چوب و درختان در ایران است. از نیشابور و مشهد تا خیابان‌های مازندران و ساری، درختان کهنسال زیادی زیر دست این هنرمند خوش ذوق تبدیل به آثار ماندگار و زیبا شده‌اند. 
بنابر روایت شبستان، این هنرمند خراسانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: از کودکی علاقمند به هنربودم و از طراحی بسیار لذت می بردم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همیشه زنگ هنر در مدرسه برای من بهترین بود ولی متاسفانه هیچگاه دبیر هنر نداشتیم! و بیاد دارم چهره معلم ریاضی خود را در حین درس دادن کشیدم.

پیام خراسان

هنر نان ندارد!
ضیایی گفت: پدر من از معمارهای قدیمی بود و ابزار های در دسترس من بود سنگی پیدا میکردم شروع به تراش سنگ ها می کردم.
وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که پدرم می گفت تو هنر نان نیست و مرا فرستاد به کارهایی از جمله صافکاری، دشکدوزی، نجاری، سیم پیچی و ... منم چون علاقه ایی نداشتم رهاشون می کردم.

پیام خراسان

اولین کار به عشق امام هشتم(ع)
ضیایی یاد آور شد: تا اینکه یک روز کارگاه منبت کاری استاد صداقت زاده را پیدا و در آنجا شروع به کار کردم و هر گاه که بیکار می شدم برای عشق ودل خودم کار میکردم و اولین کار پیکرتراشی من ضامن آهو حضرت امام رضا علیه‌السلام بود و در ادامه اثر پرتره پیرمرد، اثر مادر و فرزند بود و بعد از اتمام خدمت سربازی کارگاهی زدم و قبول سفارشات را کردم.
پیکر تراش برجسته نیشابوری در خصوص مقام‌های خویش در جشنوارها عنوان کرد: نفر اول هنرهای تجسمی نیشابور، نفر دوم جشنواره هنرهای تجسمی گرگان و برگزیده هنرهای تجسمی تهران را توانستم به دست آورم.

پیام خراسان

حضور در رقابت‌های جهانی، از تهران تا مسکو
عباس (اهورا) ضیایی در خصوص حضورش در سمپوزیوم های هنری ملی و بین المللی اذعان کرد: شرکت در سمپوزیوم های روسیه جنگل لوکوموریه، باغ پرندگان اصفهان، چهارباغ اصفهان و باغ نگارستان تهران را در کارنامه خود دارم.
این هنرمند پیکرتراش برجسته نیشابوری درباره ورک شاپهاو کارگاه‌هایی که حضور داشته افزود: باغ خیام نیشابور، باغ عطار نیشابور، روز ملی خیام در دانشکده هنر نیشابور، تربت جام چهره فاروغ کیانی و در تربت حیدریه استاد شفیعی کدکنی از جمله آنهاست.

پیام خراسان

عباس (اهورا) ضیایی هنرمند برجسته پیکرتراش نیشابوری در خصوص المان ها و نمادهای شهری که بر روی درختان خشکیده کار کرده تصریح کرد: ساخت مجسمه در دو درخت چنار از منطق الطیر عطار نیشابوری و دیگری شکارچی، یک درخت سوری در اردوگاه باغرود سیمرغ، دو عدد درخت اقاقیا در باغ خیام هر دوموضوع از اشعار خیام، یک درخت راش کار شده موضوع شکار در ساری، درخت گردو ‌کار شده شاهنامه فردوسی مشهد شاندیز و درخت گردو ‌کار شده در مجموعه کودکان بی سرپرست همدم مشهد از جمله این آثار است.
کد خبر 2059439

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نیمار و پدرش نقشی در انتخاب نشدن ژسوس ندارند

خوشحالی هری کین از اولین قهرمانی؛ چه شبی بود!

دمبله اوتیسم ندارد، خودخواه است!‏

درگیری مجیدی و بورخا؛ هیس، بازیتو بکن!

درگذشت ستاره تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1978

آردا گولر باید در ال‌کلاسیکو باشد آقای آنچلوتی!‏

اولتیماتوم برزیل به آنچلوتی؛ یک هفته وقت داری

جلسه توجیهی اشلوت و آنچلوتی برای «آرنولد»

پادوانی: PSG می‌تواند قهرمان UCL شود

حمله پلیس برای دستگیری فوتبالیستی که فحش داد!

چهارمین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر بسکتبال

شکست تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل پرتغال؛ مسیر تا فینال هموار شد

آموزش و‌پرورش خراسان رضوی پیشتاز در گفتمان سازی است

اجرای پیانوی «دلم میخواد به اصفهان برگردم» توسط سامان احتشامی

آواز ترکی «ساری گلین» توسط خواننده خوش صدا در «صداتو»

نخستین بار چه کسی در ایران «هروئین» ساخت؟

مروری بر مستر المپیا 2000؛ وقتی رونی کلمن در رقابت با کوین لورون برای سومین بار متوالی قهرمان شد!

ویدیو: تقابل مورینیو و سولسشر این‌ بار در ترکیه!

عقاب‌های گرگان یک‌ بار دیگر بر قله ایران ایستادند

جنجال و قهرمانی در گرگان؛ شهرداری با پیروزی دراماتیک، جام لیگ بسکتبال را برای چهارمین بار بالای سر برد

هشتمین نمایشگاه کتاب خرم‌آباد آغاز به کار کرد

رمان «یلدا کنار تو»روایتی از درد‌های کودکان طلاق

رونمایی از مستند و کتاب پیرغلام حسینی در قم

تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

طرح جدید ترافیکی در بجنورد؛ کدام خیابان‌ها یکطرفه می شوند؟

برای رئال؛ نه آرنولد به پیشنهاد تاریخی لیورپول

آماده نبرد بزرگ با آرسنال؛ دمبله در تمرین پی‌اس‌جی

یامال خطرناک‌ترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام

تاریخ امضای آرنولد با رئال مشخص شد

داور آرسنال-پی‌اس‌جی؛ همه از این انتخاب راضی‌اند

انتقاد از مورینیو، تمجید از کارتال؛ گناه او ترک بودن است!

مصاحبه جنجالی ترنت؛ عشق من، بارسلونا‌!

سه اسم در لیست خرید پرسپولیس تیک خورد

همسر پاکتا: زندگی ما را جهنم کردید بی‌وجدان‌ها!

آزادی 88 زندانی غیرعمد در دهه کرامت با مشارکت خادمان امام رضا (ع)

رئیس‌جمهور نیامد، افتتاح متروی حرم امام رضا(ع) به تعویق افتاد!

شوخی خیر تربت‌جامی با رئیس‌جمهور: من هم مثل شما اهل سخنرانی نیستم و از روی کاغذ هم نمی‌توانم بخوانم!

آزادی 88 زندانی غیرعمد در دهه کرامت با مشارکت خادمان امام رضا(ع)

تجربه نهضت مردمی سازی آموزش از استان خراسان رضوی به سایر استانها منتقل شود

خراسان رضوی پیشگام در ریشه کن کردن بیسوادی

آهنگ «پیشم بمون» با صدای اشوان

نماهنگ «هر چی آرزوی خوبه مال تو» از احسان خواجه امیری

راز نیمکت نشینی ماشاریپوف و اندونگ فاش شد/ جباری اولتیماتوم داد!

گردش مالی حج، عمره و زیارت عتبات به 100 همت خواهد رسید