پیام خراسان

آخرين مطالب

زانو در گل، دل در حرم امام هشتم+فیلم اجتماعي

زانو در گل، دل در حرم امام هشتم+فیلم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خستگی و گِل راه را سد نکرد. پیرمردی با قامت خمیده، پیشانی‌اش را بر پرچم گذاشت و در میان خوشه‌های برنج، هوای مشهد را نفس کشید. - اخبار استانها -
خبرگزاری تسنیم، لنگرود - صبح بود، خورشید تازه سر از افق برآورده بود و مه لطیفی روی شالیزارهای لنگرود نشسته بود. صدای آب، صدای پرنده‌ها، و صدای دستان خسته‌ی کشاورزانی که از سپیده‌دم مشغول کار بودند، فضای آرامی ساخته بود؛ اما آن روز، قرار بود شالیزار شاهد اتفاقی غیرمنتظره باشد.
خادمان حرم امام رضا(ع) با پرچم سبز و متبرک آستان قدس، پا به دل مزارع گذاشتند. خاک، آب، خوشه‌های برنج، و دستان خسته‌ی کشاورزان، همه در برابر این پرچم سر تعظیم فرود آوردند. 
چهره‌هایی که زیر آفتاب و میان سختی کار روزانه خسته به نظر می‌رسید، ناگهان جانی تازه یافت؛ لب‌هایی که دعای خیر را زمزمه می‌کردند و دستانی که با احترام و عشق به سمت پرچم متبرک دراز شده بود، نشان از عمق ارادت قلبی آنان به امام مهربانی‌ها داشت. 
اجرای 300 برنامه در دهه کرامت با شعار ایران امام رضا(ع) خادمان امام رضا(ع) با همان لباس‌های رسمی، وارد زمین‌هایی شدند که گل تا زانو بالا آمده بود. اما هیچ چیز مهم‌تر از دل‌های خاک‌خورده‌ی مردم نبود. دل‌هایی که سال‌هاست برای زیارت بی‌تاب‌اند. در آن لحظه، تفاوتی نبود میان صحن و شالیزار.
کشاورزان از میان ردیف‌های برنج بیرون آمدند، لباس‌های کارشان گِلی بود، اما دل‌هایشان از نور ایمان و عشق به امام آکنده بود. یکی از آن‌ها با دستانی پینه‌بسته پرچم را لمس کرد و زیر لب گفت: سال‌هاست آرزویم این است که به زیارت حرم امام رضا(ع) بروم، اما شرایط کار و زندگی همیشه مانع شده است. امروز، انگار خود امام رضا(ع) به دیدار ما آمده و پرچم متبرک حرم را برای ما آورده است. دیگر آرزوی بیشتری ندارم. 
.
در دل گل و آب، جایی که زندگی از زمین می‌جوشد، زنی با دستانی خسته، زانو زده بود و پیشانی‌اش را به پرچم امام رضا(ع) چسبانده بود. خاک لباسش را پوشانده بود، اما دلش آسمانی بود. او نیامده بود به زیارت؛ زیارت به سراغ او آمده بود.

پیام خراسان

مزارع شالی که با دستان زحمتکش کشاورزان سرسبز شده بودند، ناگهان جلوه‌ای متفاوت پیدا کردند؛ گویی حضور پرچم امام رضا(ع)، نفس تازه‌ای به این زمین‌ها بخشیده بود و دستان پینه‌بسته کشاورزان در دل سبزی مزارع، شوقی بی‌مانند پیدا کرده بودند. 
مردی که تا کمر در آب شالیزار بود، با دیدن خادمان، به سمت آن‌ها آمد و بی‌توجه به خستگی‌اش، زمین را لمس کرد و برای تبرک، دست خود را بر پرچم گذاشت. یکی دیگر از کشاورزان پیر، با دستان لرزان، پرچم را لمس کرد و آرام زیر لب گفت: ای امام رضا(ع)! ای ضامن آهو! دعا کن که برکت زندگی‌مان افزون شود. 
پیرمردی که قامتش از سال‌ها کار در زمین خمیده بود، زانو زد و با دست لرزانش پرچم را بوسید. اشک‌هایش در میان شیارهای صورتش فرو رفت و نگاهش را به آسمان دوخت. گویی در همان لحظه، فاصله‌ی بین شالیزار و صحن گوهرشاد از میان برداشته شده بود. 

پیام خراسان

وقتی پرچم سبز حرم امام رضا(ع) بر دستان خادمان بالا رفت، زنانی که تا چند لحظه پیش مشغول نشاکاری بودند، ناگهان ایستادند. یکی دست بر دهان گرفت، یکی اشک را از گونه‌اش پاک کرد، و دیگری با چشمانی خیره گفت: "امامم اومده مزرعه‌مون…"
حضور پرچم امام رضا(ع) در میان این زمین‌ها، گویی پیام روشن امید و آرامش بود. کشاورزانی که شاید فکر می‌کردند دور از دسترس این فضای معنوی هستند، اکنون امام را در کنار خود حس کردند.
فضای شالیزارها با حضور خادمان، چیزی فراتر از زمین و کشاورزی شده بود؛ انگار تبدیل به مکانی مقدس گشته بود. نسیمی که از میان شالی‌ها می‌گذشت، گویا زمزمه‌ای از حرم امام رضا(ع) بود که به گوش دل کشاورزان می‌رسید و روحشان را نوازش می‌داد.
این لحظات شیرین و معنوی، نه تنها خاطره‌ای فراموش‌نشدنی برای کشاورزان زحمتکش بود، بلکه یادآور ارتباطی قلبی و عمیق با امام رضا(ع) شد؛ اینکه عشق به امام هشتم محدود به هیچ شرایطی نیست. چه در کنار مزارع گِلی، چه در حرم مطهر، دل‌های عاشق همیشه راهی برای پیوند با امام پیدا می‌کنند.
در آن صبح مه‌آلود، زمین از آسمان جدا نبود. اینجا، در دل خاک، برکت جاری بود. انگار امام مهربانی آمده بود تا خستگی را از دل و جان این مردم ببرد؛ تا بگوید که دیده‌شده‌اند، که دعایشان به حرم رسیده، حتی اگر هنوز دلشان راهی زیارت نشده باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/864284/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنده توپ طلا: بارسا 2-1 اینتر را شکست می‌دهد

واکنش رونالدو به ملی‌پوش شدن پسرش

شش سال زندان برای مصدوم کردن یک فوتبالیست!

حکم فیفا تایید شد؛ حذف لئون از جام باشگاه‌های جهان

انتقاد چفرین از ایتالیایی‌ها؛ بدترین ورزشگاه‌ها را دارید!

سفر جیمز باندی ژول کنده به میلان!

نمایشگاه تخصصی گل‌وگیاه در مشهد گشایش یافت

موزیک نوستالژیک محسن یگانه در برلین آلمان

اجرای تیتراژ سریال «یزدان» از گرشا رضایی در کنسرت

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

راز اجساد اتاق قفل‌شده(+عکس)

عرضه کتاب های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در نمایشگاه تهران

وزیر ارشاد: رسانه‌ها به تصویرسازی‌ بهتر از دو ملت کمک می‌کنند

همیشه از کودکِ مخاطب حرف می‌زنیم، نه از کودک مؤلف

نمایشگاه کتاب خط پایان بیست و دومین جشنواره کتاب و رسانه

مسیحیت به هیچ وجه کیش مردمان ضعیف و فرودست نبوده است

پادکست‌ها و مخاطب 450 میلیون نفری در جهان

طعنه بتیس به وینیسیوس؛ آنتونی مدعی توپ طلاست!

پیپو اینزاگی: یامال واقعا مثل لئو مسی است

رستگاری یا سقوط؛ پایان پرونده جنجالی لیگ برتر

ستایش ولاسکو از یامال؛ او در ایتالیا موفق نمی‌شد!‏

بارسا ترسناک است، فقط اینتر از پسشان برمی‌آید

«اِی که عُمری دَر هَوایت نشستم زیر باران ها»؛ آواز دلنشینی از علیرضا قربانی

کلیپی از آوازخوانی خواننده ترکیه ای مصطفی ججلی به زبان فارسی

پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی در دستور کار ویژه مدیران است

انتصاب «مهدی استیری» به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان فردوس

75 زندانی در خراسان جنوبی آزاد شدند

مقاوم‌سازی54 هزار واحدمسکونی روستایی استان خراسان جنوبی

رتبه برتر روابط عمومی اداره کل راهداری خراسان جنوبی در کشور

هشدار سازمان هواشناسی به کاهش دما در این مناطق

تغییرات جدید ترافیکی در بجنورد اعمال شد

مرکز آنژیوگرافی بجنورد باید فورا به چرخه درمان بازگردد

برای اولین بار اعلام شد | جزئیات دقیق ترور سید حسن نصرالله از زبان مقامات ارشد اسرائیل | ماجرای تکه کاغذی که نتانیاهو از منشی نظامی اش گرفت!

بهترین زمان سفر به قلعه رودخان

شرکت خدمات هوایی سامان نماینده عملیات حج شرکت فلای ناس(flynas) در ایران

تصویب یک هزار میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌های خراسان رضوی

ماجرای مراسم مت گالا چیست و اولین بار چرا برگزار شد؟

انتشارات دفتر رهبر انقلاب با دو کتاب تحسین‌شده در نمایشگاه کتاب

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

قیمت عمده فروشی انواع میوه و صیفی اعلام شد

برق ادارات پرمصرف تهران قطع می شود

هشدار درباره خریدآنلاین طلا؛ توجه به جزئیات قانونی ضروری است

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

بایرن به ستاره ناراضی 10 روز وقت داد

حتی شک دارم آرنولد در رئال فیکس شود!

علی‌رغم انتقادها؛ آرسنال برای لیورپول تونل افتخار می‌زند

دیگ جوشان برای استقبال از بارسلونا

رئال دست‌های میلیون یورویی را بیمه می‌کند!

نه به رئال و سیتی؛ ستاره آلمان غول خانگی را ترجیح می‌دهد