«هارداسان» به نمایشگاه کتاب رسید
مقالات
بزرگنمايي:
پیام خراسان - کتاب هارداسان؛ 222 روایت از 1050 روز همراهی با شهید جمهور، آیت الله سید ابراهیم رئیسی به قلم محمدمهدی رحیمی به بازار نشر آمد.
محمد مهدی رحیمی در دولت سیزدهم، مدیرکل روابط عمومی دفتر رئیس جمهور بوده و خاطرات و مشاهدات خود را از آن دوران به رشته تحریر درآورده است.
در این کتاب خاطرات دست اول و ناشنیده ای از سلوک شخصی، دغدغه ها و رفتار مدیریتی، حواشی سفرهای داخلی و خارجی و جلسات مختلف آیت الله رئیسی در دوران 33 ماهه ریاست جمهوری گردآوری شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین شرح برخی ملاقات های محرمانه و مهم رئیس جمهور شهید در داخل و خارج از کشور برای نخستین بار در این کتاب بیان شده است. هارداسان که شامل دهها تصویر عمدتا دیده نشده از شهید رئیسی در موقعیت های گوناگون است در 400 صفحه از سوی انتشارات سوره مهر به زیور طبع آراسته شده و در غرفه این انتشارات در نمایشگاه بین المللی کتاب عرضه می شود.
-
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳:۰۸
-
۶ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/865793/