پیام خراسان

آخرين مطالب

از خادمان ملی و بین‌المللی فرهنگ رضوی در مشهد مقدس تجلیل شد اجتماعي

از خادمان ملی و بین‌المللی فرهنگ رضوی در مشهد مقدس تجلیل شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، در این آیین در حوزه «چهره های ملی» از آیت‌الله سیدحسن عاملی(امام جمعه اردبیل)، نورالله حسین‌خانی(مولف سه جلد در حوزه جامع رضوی)، مصطفی صابر خراسانی(مداح و ذاکر اهل بیت)، عالیه محرابی(شاعر حوزه رضوی)، نجم‌الدین شریعتی( مجری تلویزیون) و محمد صادقی(بازیگر نقش مامون در مجموعه تلویزیونی ولایت عشق و دکتر سید حسام‌الدین تجلیل شد.
در بخش بین‌الملل نیز چهار شخصیت از کشورهای استرالیا، لبنان، عراق و پاکستان به عنوان خادمان بین‌المللی فرهنگ رضوی معرفی و تجلیل شدند که عبارت بودند از «شیخ زید الاسلامی»، «محمد مهاجر آملی» به عنوان پژوهشگر رضوی، شیخ «خالد عبدالله» از علمای اهل سنت عراق به دلیل حمایت از وحدت اسلامی و جریان مقاومت و «ریاض حسین پیرزاده» سیاستمدار شیعی پاکستانی‌.
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی - هنری امام رضا(ع) در آیین پایانی این جشنواره که شب گذشته با حضور نویسندگان، فرهیختگان، استادان، هنرمندان و مسوولان در محل تالار شهدای سلامت مشهد برگزار شد گفت:براساس سند راهبردی و رویکرد تحولی اتخاذ شده بنیاد امام رضا بهترین ظرفیت و مرجع تولید و محتوای دینی برای هنرمندان در سطح کشور است که هم خلا محتوای دینی را در جامعه هنری تامین کند و هم امکان تولیدات فرهنگی و هنری و رسانه ای با منشا محتواهای رضوی را فراهم آورد.
مرتضی سعیدی زاده افزود:از جمله مهمترین اصول و راهبردهای این بنیاد توجه به سبک زندگی اسلامی-ایرانی، جریان سازی فکری و معرفتی مبتنی بر معارف رضوی، تولید آثار فاخر و ارزشمند در فضای رسانه ای و فرهنگی و هنری با تکیه بر تولیدات نظری و معارف اهل بیت(ع)، ارتباط با کنشگران و ایجاد شبکه تخصصی بین فعالان عرصه فرهنگ و هنر، استعدادیابی، آموزش و تربیت هنرمندان و فعالان رسانه ای در حوزه فرهنگ رضوی است.
وی همچنین شناسایی ظرفیت های تولید آثار فاخر و اثرگذار و ارائه محصولات فرهنگی و هنری در زیست بوم فرهنگ و هنر و با موضوعات رضوی را از دیگر اهداف بنیاد بین المللی امام رضا (ع) برشمرد.
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی - هنری امام رضا(ع) گفت:در دوره بیست و یکم این جشنواره هفت هزار و 107 اثر در 11 رشته با 46 هزار و 530 هنرمند و گروه هنری شرکت کردند که 137برگزیده و 6 هزار و 564 اجرا برای بهره مندی عموم مردم در نظر گرفته شد، در آینده مطلوب این بنیاد، جشنواره امام رضا(ع) در افق 1414 حرفه‌ای ترین و معتبرترین جشنواره فرهنگی - هنری کشور در عرصه دینی خواهد بود.
همچنین از پایگاه تخصصی «پنجره هشتم» به عنوان یک آرشیو جامع دیجیتال شامل محتوای 20 دوره گذشته جشنواره امام رضا(ع) در قالب آثار هنری، ادبی، پژوهشی و رسانه‌ای رونمایی شد تا در اختیار مخاطبان قرار گیرد.
در این آیین، 3 اثر شاخص کتاب «عزیز جمهور» با محوریت اشعار مرتبط با شخصیت مرحوم سید ابراهیم رئیسی، «مفردات دل» شامل سروده‌های شاعران ایرانی در وصف امام رضا(ع)، و کتاب «قرار» که مجموعه‌ای است از اشعار برگزیده دوره بیست‌ و یکم جشنواره شعر رضوی رونمایی شد، همچنین کتاب «جزیره گمشده» نوشته حجت الاسلام مظفر سالاری با حضور نویسنده وی رونمایی و بخشی از آن خوانش شد.
همچنین با حضور سید عصمت خداداد حسینی، مادر شهید آیت الله رئیسی از وی و فرزند شهیدش تجلیل شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/866652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است

پایان بحث؛ بهترین دروازه‌بان حال حاضر جهان!

خداحافظی مسی با اینترمیامی،‌ خیلی دور،‌ خیلی نزدیک!

اریک گارسیا حق را به فلیک داد

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

صلاح: احتمال جدایی‌ام از لیورپول جدی بود

راز جسدی که از «خانه وحشت» بیرون آمد!

نزاع در چناران؛ 2 نفر به قتل رسیدند

استاندار خراسان جنوبی در همایش خیرین مدرسه‌ساز: 90 درصد مدارس استان با همت خیرین ساخته شده است / سرمایه‌گذاری در آموزش، آینده‌سازی است

دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان اقدام عملی و مستند ارائه دهند

نگاهی به زندگی عبدالله دوامی موسیقی‏‌دان و استاد برجسته موسیقی سنتی

فیلم آوای «هدیه» با صدای شهاب مظفری

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

17 خیر مدرسه ساز در خراسان‌جنوبی تجلیل شدند

لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم برخوردار، دغدغه یک دختر نخبه نوجوان اسفراینی

افشای راز جدید از«خانه وحشت» | ترس همه جا را گرفت!

کشف راز قتل مرد 74 ساله در عبدل‌آباد

لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی

آب زمین از کجا آمده است؟ | این راز در قطب جنوب فاش شد!

تبدیل سرب به طلا در دنیای واقعی/ برای نخستین بار کیمیاگری به نتیجه رسید!

لبخند ژکوند صدام در تهران

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

حضور پژوهشگاه علوم انسانی با 20 اثر جدید در نمایشگاه کتاب

نمایشگاه کتاب؛ مهم‌ترین نشانه‌های حیات فرهنگی کشور

طنز، خارج از روال طبیعی

سرقت 10 هزار دلار در نمایشگاه کتاب تهران

آیا ایران چاپ کتاب‌های درسی عراق را برعهده می‌گیرد؟

در سالن ویژه کودک و نوجوان نمایشگاه سی‌وششم چه خبراست؟

فروش در نمایشگاه کتاب به 61میلیارد تومان رسید

سبک‌های متفاوت زندگی در جدیدترین اثر انتشارات جمکران

سرقت ده هزار دلار در نمایشگاه کتاب

سارق نمایشگاه بین‌المللی کتاب دستگیر شد

«کتاب‌خوانی» از محور‌های مورد حمایت دولت است

نسخه بریل کتاب «غزلیات شهریار» در تبریز رونمایی شد

زوم روی کتاب/ مقدمه ای بر عکاسی شهری– توصیه ها و نمونه ها

کتاب «دیپلماسی نوین انرژی روسیه» با حضور کدام چهره ها رونمایی می شود؟

قدیمی‌ترین نقشه خلیج فارس در نمایشگاه کتاب تهران اکران شد

نقشه‌های تصویری ایران ویژه کودکان در نمایشگاه کتاب

از روپایی‌زنی در خیابان های مرودشت تا ثبت در کتاب گینس؛ کشاورزی که رکورد جهانی زد  +فیلم

داستان زندگی تنها شهید اروپایی دفاع مقدس

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

پیراهن بارسا در نیم ساعت تمام شد!

انتخاب جالب صلاح: مسی از من بالاتر است

ماموریت سخت اینزاگی؛ پیروزی بدون سه ستاره

حرکت جالب باشگاه شباب الاهلی در جشن با بالا بردن کاپ قهرمانی به همراه هواداران

جهان شیفته بازیکنی که به رئال نه گفت

مأمور مهار یامال در ال‌کلاسیکو مشخص شد

هزینه ژابی برای رئال مادرید مشخص شد

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد