پیام خراسان

آخرين مطالب

کین: قهرمان شدم، حالا چه می‌خواهند بگویند؟ ورزشی

کین: قهرمان شدم، حالا چه می‌خواهند بگویند؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا /هری کین با اشاره به انتقادها از ناکامی‌اش در رسیدن به جام گفت: حالا خواهیم دید که مردم درباره چه چیزی صحبت خواهند کرد.
 هری کین 32ساله با بایرن مونیخ قهرمان بوندسلیگا شد و پس از پیروزی تیمش مقابل بوروسیا مونشن‌ گلادباخ «سپر قهرمانی بوندسلیگا (مایسترشاله) را در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا بالای سر برد. به این ترتیب انتظار کاپیتان تیم ملی انگلیس برای کسب اولین عنوان قهرمانی دوران حرفه‌ای‌اش به پایان رسید. او در طول سال‌های فوتبالش به دلیل ناکامی در کسب عنوان قهرمانی مورد تمسخر قرار می‌گرفت.
هری کین به روزنامه تایمز گفت: بار سنگینی روی شانه‌های من بود و به‌خوبی از این واقعیت آگاهم که نبردن جام برای یک فوتبالیست چقدر سخت است. خودم را بیشتر از هر کس دیگری تحت فشار قرار دادم. با گذشت سال‌ها پیش خودم فکر می‌کردم «آیا این اتفاق خواهد افتاد؟» نگران بودم و تلاشم را دوچندان کردم و حالا باید دید مردم می‌خواهند درباره چه چیزی دیگری صحبت می‌کنند. مطمئنم که مردم حالا دوباره سوژه تازه‌ای پیدا می‌کنند و من آن را با آغوش باز می‌پذیرم.
کین پیش از این با وجود کسب افتخارات فردی فراوان به هیچ جامی در طول دوران حرفه‌ای پرافتخارش دست نیافته بود و از همین رو برخی او را «طلسم/نفرین‌شده) می‌دانستند.
مهاجم بایرن مونیخ افزود: با کین قبل از قهرمان‌شدنم فرقی ندارم. از نظر فردی به دستاوردهای بزرگ زیادی در دوران حرفه‌ای‌ام رسیده بودم و این یکی از آن چیزهایی بود که می‌خواستم به آن دست پیدا کنم. هنوز هم جام‌های تیمی زیادی است که می‌خواهم به آنها دست پیدا کنم. اینطور نیست که الان بگویم این آخری است و می‌خواهم خداحافظی کنم. این تازه آغازی است برای امید به اتفاقات بیشتر در آینده.
کین در پایان درباره ترک‌کردن تاتنهام، باشگاه محبوب دوران کودکی‌اش، نیز گفت: این یک تصمیم بزرگ بود. می‌توانستم به‌راحتی در تاتنهام بمانم و در لیگ برتر بازی کنم و به گلزنی ادامه دهم اما می‌خواستم خودم را به چالش بکشم. می‌خواستم ببینم چقدر می‌توانم خوب باشم و در بزرگ‌ترین بازی‌ها و لیگ قهرمانان اروپا خودم را نشان دهم.
موفقیت کین در بوندسلیگا پس از شکست در فینال لیگ قهرمانان اروپا و دو فینال جام اتحادیه با تاتنهام، دو فینال جام ملت‌های اروپا با انگلیس و یک فینال سوپرجام آلمان در اولین بازی‌اش برای بایرن در فصل گذشته رقم خورد.

پیام خراسان

بازار
رکوردی بزرگ
کین در مسیر تبدیل‌شدن به اولین بازیکنی است که در دو فصل اول حضورش در بوندسلیگا آقای گل می‌شود. او تاکنون و در 90 بازی برای بایرن‌ مونیخ در تمامی رقابت‌ها 81 گل به ثمر رسانده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/868811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرگ تلخ 2 جوان موتورسوار در مشهد

سقوط قیمت جهانی طلا

دبل سیو دیدنی ترشتگن در مقابل ضربات دیگو ژوتا و چیکو کنسیسائو این بار از زاویه تماشاگران

برگزاری مسابقات ورزشی دختران و پسران در پنج شهر استان برای نخستین بار

آغاز فصلی نو در ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی

دشان: هیچ مهاجمی بهتر از امباپه در دنیا نیست

اختلاف 8 میلیون یورویی برای سومین خرید فصل رئال

کاریله از گزینه‌های سرمربیگری استقلال خارج شد

«توپ‌بازی» در خیابان فاجعه آفرید!

آهنگ «پنج صبح» از مجید رضوی

همه چیز درباره روستای نقاشه قشم؛ مقصدی آرام در دل جزیره

رختکن اسطوره‌های رئال مادرید پیش از دیدار با اسطوره‌های دورتموند

اتهام بزرگ به مکزیک؛ بازیکنان را مسموم کردند!

تشویق پرشور مارسلو و کروس هنگام ورود به زمین در بازی اسطوره‌ها

آلکاراس: بازی با سینر و جوکوویچ مثل شکنجه است!

رانیری در رم پست جدید گرفت

امباپه: دمبله لایق‌تر از یامال برای توپ طلاست

برگ برنده جذب ستاره پرطرفدار در دست یونایتد

تمجید رونالدو از یامال: او استعداد بی‌نظیری دارد

جواب رونالدو به التماس عربستان

دو دختر تکواندوکار ناپدید شدند

امیررضا معصومی در آستانه تغییر تابعیت

نجات 5 نفر از آتش‌سوزی یک آشپزخانه‌ در بلوار جمهوری مشهد

سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد

پیغام مهم نخست وزیر عراق برای ملی‌پوشان

مورینیو ستاره ناکام یوونتوس را به ترکیه می‌برد

هر کس جانشین برانکو شود فحش می‌خورد!

دومین خرید تابستانی اینتر رسمی شد

نماینده مجلس: رفع مشکلات کشاورزان خراسان جنوبی نیازمند تصمیمات کلان است

شوک بزرگ به پی‌اس‌جی در آستانه جام جهانی

روبرتو مانچینی خطاب به اسرائیل: کودکان را نکشید

بمب لیورپول؛ گران‌ترین انتقال تاریخ انگلیس!

فوتبال پایه در سطح طلایی آسیا قرار گرفت

ماجرای سرقت 17 هزار دلاری خدمتکار از صاحبکارش در در خیابان کوثر مشهد

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان خراسان رضوی منصوب شد

روز خونین بورس؛ ریزش 60 هزار واحدی شاخص

بارش‌های رگباری در خراسان رضوی تا پایان هفته

آماده‌سازی صحن‌های حرم رضوی برای جشن‌های عید غدیر

با ترک فعل دستگاه‌ها در اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برخورد می‌شود/ ارتقای کیفیت تجهیزات توانبخشی تولید داخل در دستور کار باشد/ تسهیل در واردات تجهیزات در صورت تامین نشدن نیاز جانبازان

برپایی ایستگاه صلواتی و خدمات‌رسانی به زائران مرقد مطهر امام (ره) توسط مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش شد

هر ورق کالباس به 30 هزار تومان رسید

واکنش برانکو‌ به شایعات برکناری از هدایت چین

پیام گواردیولا برای یامال: ببخشید ولی مسی بهتر است!

هدیه گران‌قیمت رئیس جمهور به بازیکنان اندونزی

اوسیمن با الهلال به توافق رسید

آهنگ «دختر» با صدای مسعود صادقلو

جزئیات تحول در تعرفه واردات سال 1404

اولین صحبت‌های گاسپرینی بعد از قبول پیشنهاد رم

پاسخ منفی بارسا به معاوضه فرمین با ستاره چلسی