سه طبیعت گرد در ارتفاعات گلمکان نجات یافتند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - فارس / رئیس جمعیت هلال احمر چناران و گلبهار گفت: سه طبیعت گرد که در ارتفاعات روستای پایه بخش گلمکان خراسان رضوی مفقود شده بودند با تلاش تیم امداد کوهستان سالم پیدا شده و به محل امن منتقل شدند.
علی عطاری، رئیس جمعیت هلال احمر چناران و گلبهار اظهار کرد: به دنبال اعلام به جمعیت هلال احمر شهرستان مبنی بر مفقودی سه نفر در ارتفاعات روستای پایه، یک تیم عملیاتی امداد و نجات کوهستان به همراه یک دستگاه خودرو ویژه به محل حادثه اعزام شدند.
بازار ![]()
وی افزود: پس از سه ساعت تلاش بی وقفه و پیمودن مسیر صعب العبور و کوهستانی در شرایط بادی، تیم امداد و نجات به افراد مورد نظر دسترسی پیدا کردند و ضمن امداد اولیه و تغذیه به نقطه امن انتقال داده شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر چناران و گلبهار گفت: این طبیعت گردها به علت آشنا نبودن به منطقه کوهستانی در بازگشت دچار مشکل شده بودند که خوشبختانه نجات یافتند.
عطاری اظهار کرد: طبیعت گردها شرایط آب و هوایی را قبل از صعود بررسی و بدون تجهیزات، سرپرست و راهنما از صعود به ارتفاعات خودداری کنند و در صورت بروز حادثه با شماره 112 تماس بگیرند.
-
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲:۲۲
-
۶ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/872004/