پیام خراسان - به مناسبت چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار، سرداران شهید و دانشمندان هستهای با حضور قائم مقام دانشگاه آزاد کشور یاد و نام این شهدا به ویژه شهید هستهای دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گرامی داشته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به شخصیت شهید دانشمند هستهای دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: ایشان علاوه بر دانش هستهای در سایر علوم مانند قرآن، مدیریت و اقتصاد سرآمد بود و خدمات ارزشمندی به ایران اسلامی کرد.
سروری مجد با بیان اینکه این شهید به دنبال احیای نظام استاد و شاگردی در دانشگاه بود افزود: دکتر طهرانچی معتقد بود آموزشها باید مبتنی بر علم و فناوری روز، تولید و خلاقیت باشد.
وی گفت: دشمنان اسلام پیشرفت ایران اسلامی را نمیخواهند و به همین منظور به دنبال ترور و شهادت شخصیتهای برجسته کشور هستند، اما باید بدانند اینگونه شهادتها باعث رشد و توسعه کشور میشود.
در ادامه مراسم، شرکت کنندگان با حضور در گلزار شهدای این دانشگاه و شهیدان گمنام به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما