پیام خراسان - مسابقات استاندارد کشوری شطرنج جام همپیمان با حضور 250 شطرنجباز از 20 استان کشور در سبزوار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سبزوار گفت: این رقابتها در دو جدول «آزاد» و «زیر 14 سال» برگزار شد و شطرنجبازان از نقاط مختلف ایران با یکدیگر به رقابت پرداختند.
نصراله زاده افزود: در این دوره از مسابقات، 70 شرکتکننده از سبزوار حضور داشتند و در کنار رقبای مطرح کشوری، رقابتهای خوبی داشتند.
وی ادامه داد: حضور چهرههای شاخص شطرنج ایران، سطح بالای بازیها و استقبال خوب علاقهمندان، این رویداد را به یکی از مسابقات شاخص تقویم شطرنج کشور در سال جاری تبدیل کرد.
در مراسم اختتامیه که با حضور، پیر ملک ریاست هیات شطرنج استان خراسان رضوی، حجت السلام صانعی مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون شطرنج، به نفرات برتر این مسابقات جوایزی اهدا شد.