سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

افتتاح طرح های کاشمر، خلیل آباد و شهرآباد

افتتاح طرح های کاشمر، خلیل آباد و شهرآباد
پیام خراسان - طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان های کاشمر و خلیل آباد و شهرآباد به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان های کاشمر و خلیل آباد و شهرآباد به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ ای در سفر به کاشمر، ضمن بازدید از طرح پل طبیعت، برای تأمین قیر مورد نیاز آسفالت راه روستایی گندم‌ بر و اختصاص 80 میلیارد تومان اعتبار برای احداث و توسعه پل طبیعت این شهرستان قول مساعد داد.
اکبری به همراه نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، محمد قربانی فرماندار و شهردار کاشمر از طرح در دست احداث پل طبیعت واقع در ورودی شهرستان کاشمر به سمت کوهسرخ بازدید کرد.
در این بازدید، محمد قربانی فرماندار کاشمر با اشاره به اهمیت این پل به‌عنوان ورودی اصلی شهرستان و مسیر تردد زائران و مسافران به آستان مقدس امامزاده سید حمزه (ع)، خواستار تأمین اعتبار لازم برای تکمیل سریع‌ تر این طرح شد.
اکبری معاون وزیر راه و شهرسازی پس از شنیدن مطالبات مسئولان شهرستان، بر اهمیت این طرح ها در توسعه زیرساخت‌ های حمل‌ و نقل منطقه تأکید کرد و قول مساعد داد تا کل قیر مورد نیاز برای آسفالت راه روستایی گندم‌ بر و همچنین 80 میلیارد تومان اعتبار برای احداث و توسعه پل طبیعت کاشمر در اسرع وقت تأمین شود.

پیام خراسان


افتتاح و کلنگ‌ زنی 28 میلیارد تومان طرح در خلیل‌ آباد
فرماندار خلیل‌ آباد گفت: هم‌ زمان با چهارمین روز از هفته دولت 11 طرح عمرانی و زیربنایی با 28 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار در بخش مرکزی خلیل‌ آباد افتتاح و کلنگ‌ زنی شد.
علی گرمابی در حاشیه افتتاح و کلنگ‌ زنی طرح های عمرانی چهارمین روز از هفته دولت در شهرستان از بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی 11 طرح مهم در حوزه‌ های مخابرات، ورزش، مدیریت بحران، مسکن ملی، آب و برق‌ رسانی، و بهداشت و درمان، مجموع اعتبارات این طرح‌ ها را بیش از 28 میلیارد و 400 میلیون تومان اعلام کرد.
فرماندار خلیل‌ آباد با تأکید بر اینکه یکی از مهم‌ ترین طرح های افتتاح‌ شده، بهره‌ برداری از چهار طرح مخابراتی در شهرستان خلیل‌ آباد بود، گفت: این طرح ها شامل ارتقای فناوری همراه اول در یک سایت، احداث یک سایت جدید، توسعه مشترکان باند پهن با 160 پورت و توسعه فیبر نوری به طول 341 متر است که با اعتباری بیش از 10 میلیارد و 900 میلیون تومان به بهره‌ برداری رسید.
وی با بیان اینکه زمین چمن مصنوعی روستای دهنو نیز در این روز افتتاح شد، عنوان کرد: این طرح با اعتبار بیش از یک میلیارد و 400 میلیون تومان به بهره‌ برداری رسید که بخشی از آن با کمک خیران و بخشی دیگر با مشارکت آموزش و پرورش (250 میلیون تومان) و شورا و دهیاری روستا تأمین شد.
فرماندار خلیل‌ آباد با بیان اینکه کلنگ احداث ساختمان مدیریت بحران روستای دهنو نیز به زمین زده شد، گفت: این ساختمان با زیربنای 400 مترمربع در دو طبقه و در زمینی به مساحت 200 مترمربع احداث خواهد شد و اعتبارات این طرح از محل منابع دهیاری و مشارکت خیران، بیش از 8 میلیارد تومان است.
گرمابی گفت: از دیگر طرح های افتتاح‌ شده، تکمیل و بهره‌ برداری از زیرساخت‌ های آب و برق‌ رسانی در سایت‌ های مسکن ملی شهر خلیل‌ آباد بود، در بخش آب‌ رسانی، بیش از 3 هزار متر لوله‌ گذاری در سایت مسکن ملی خلیل‌ آباد با اعتبار بیش از 4 میلیارد تومان انجام شده است.
وی افزود: در حوزه برق‌ رسانی نیز یک ترانس 160 کاوا در مرحله نخست احداث شد و بیش از 1300 متر شبکه فشار متوسط با اعتباری افزون بر 2 میلیارد تومان ایجاد شد که در مجموع امکان بهره‌ مندی نزدیک به 150 خانوار از برق این مجموعه‌ ها فراهم شده است.
فرماندار با اشاره به افتتاح طرح های بهداشتی و درمانی بیمارستان خاتم‌ الانبیا با اعتبار 2 میلیارد و 150 میلیون تومان، گفت: این طرح ها شامل زنجیره سرما، واحد پیشگیری از هاری و نمازخانه بیمارستان با مساحت 140 مترمربع و اعتبار بیش از 2 میلیارد و 150 میلیون تومان است که از این میزان، یک میلیارد و 800 میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی و 3 میلیارد و 500 میلیون تومان از کمک‌ های خیران تأمین شد.

پیام خراسان


بهره برداری از 20 طرح عمرانی خدماتی در بخش شهرآباد
با حضور معاون وزیر راه وشهرسازی، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان بردسکن و در گرامیداشت هفته دولت بهره برداری از 20 طرح عمرانی خدماتی در بخش شهرآباد آغاز شد.
افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای کوشه، تحویل ده دستگاه تراکتور به دهیاری‌ های بخش شهرآباد، افتتاح ساختمان دهیاری عبدل آباد، بهره برداری از 17 پنل خورشیدی دهیاری‌ های بخش شهرآباد، زیر سازی، آسفالت و سنگفرش 21 هزار متر مربع معابر شهرآباد و همچنین تحویل 5 دستگاه خودروی سنگین خدماتی به شهرداری شهرآباد از جمله این طرح‌ ها بود.
به گفته سیدعلی موسوی بخشدار شهرآباد در مجموع برای اجرای این طرح‌ ها بیش از 44 میلیارد تومان هزینه شده است.

پیام خراسان



نظرات شما