چهارشنبه ۵ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

خانه‌دار شدن مددجویان، وظیفه‌ای همگانی

خانه‌دار شدن مددجویان، وظیفه‌ای همگانی
پیام خراسان - ۱۰۱ واحد مسکونی ویژه مددجویان و معلولان زیرپوشش بهزیستی خراسان شمالی با حضور استاندار افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - 101 واحد مسکونی ویژه مددجویان و معلولان زیرپوشش بهزیستی خراسان شمالی با حضور استاندار افتتاح شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ استاندار خراسان شمالی در آیین افتتاح واحد‌های مسکونی مددجویان بهزیستی گفت: داشتن مسکن یکی از نیاز‌های اساسی خانواده‌هاست و فراهم کردن آن، مسئولیت مسؤولان و جامعه است.
بهمن نوری افزود: مسؤولان باید هر از چند گاهی با خانواده‌های زیر پوشش بهزیستی دیدار داشته باشند و از نزدیک به مشکلات و حرف دل آنها گوش دهند. استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: مددجویان ولی‌نعمت ما هستند و قدردانی از آنها نه تنها وظیفه اخلاقی بلکه مسئولیتی اجتماعی است.
نوری با اشاره به تلاش‌های دولت چهاردهم برای حمایت از خانواده‌های کم‌درآمد و نیازمند گفت: افتتاح این واحد‌ها نمادی از توجه دولت به اقشار آسیب‌پذیر و تحقق وعده‌های اجتماعی است و امیدواریم سایر نهاد‌ها نیز در مسیر حمایت از مددجویان فعال‌تر شوند.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی هم گفت: این واحد‌ها با اعتبار 250 میلیارد ریال و از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهوری به استان ساخته و تحویل مددجویان شد.
صادق جعفری با اشاره به توزیع این واحد‌ها در شهرستان‌های مختلف استان، افزود: 11 واحد در فاروج، 15 واحد در مانه و سملقان، 18 واحد در اسفراین، 9 واحد در شیروان، 6 واحد در راز و جرگلان، 6 واحد در گرمه، چهار واحد در جاجرم، 10 واحد در بجنورد و 13 واحد در بام و صفی‌آباد به بهره‌برداری رسید.
به گفته صادق علاوه بر این، سه واحد در شیروان، یک واحد در راز و جرگلان و پنج واحد در بجنورد به خانواده‌های دارای حداقل 2 معلول اختصاص یافت.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: هزار و 774 واحد مسکونی ویژه مددجویان و معلولان در دست ساخت است که بخشی از آنها مختص زنان سرپرست خانوار و بخشی ویژه معلولان تحت پوشش خواهد بود.
براساس آخرین آمارها، 25 هزار و 437 معلول جسمی، حرکتی، ذهنی، بینایی و شنوایی زیر پوشش اداره کل بهزیستی خراسان شمالی قرار دارند و در مجموع، 46 هزار و 107 خانواده شامل 124 هزار نفر از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند.


نظرات شما