چهارشنبه ۵ شهريور ۱۴۰۴
اقتصادی

افزایش بیش از ۴ برابری سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن خراسان جنوبی

افزایش بیش از ۴ برابری سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن خراسان جنوبی
پیام خراسان - سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن خراسان جنوبی ۳۲۰ درصد و اشتغال در این حوزه ۱۰ درصد در دولت چهاردهم افزایش یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن خراسان جنوبی 320 درصد و اشتغال در این حوزه 10 درصد در دولت چهاردهم افزایش یافته است.

پیام خراسان


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: در سال نخست دولت چهاردهم 214 جواز تاسیس صنعتی در استان صادر شده که نسبت به مدت مشابه 5 درصد میل به سرمایه گذاری افزایش داشته است.
پارسا افزود: در یکساله شروع فعالیت دولت 1700 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه 320 درصد افزایش یافته و مجموع سرمایه‌گذاری‌های استان در این حوزه به 84 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی با اشاره به وضعیت اشتغال در استان گفت: در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان نیز در مجموع زمینه اشتغال 14هزار و 350 نفر در این دولت فراهم شده که نسبت به مدت مشابه 10 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل صمت استان در خصوص وضعیت ذخایر معدنی نیز گفت: در یکسال گذشته615 میلیون تن ذخیره معدنی در استان کشف شده و ذخایر استان به 7 میلیارد و 857 میلیون تن رسیده است.
پارسا همچنین به بهره‌برداری معادن و واحد‌های صنعتی اشاره کرد و افزود: در یک سال گذشته 63 پروانه بهره برداری معدنی و 55 پروانه بهره برداری صنعتی در استان صادر شده که افزایش 5 درصدی معدنی و 4 درصدی صنعتی را داشته‌ایم.
وی گفت: از ابتدای فعالیت دولت 4 هزار و 834 پروانه کسب صنفی صادر شده که مجموع واحد‌های صنفی استان با افزایش 13 درصدی به 38 هزار واحد رسیده است.
مدیرکل صمت استان همچنین در خصوص صادرات استان افزود: از ابتدای سال 1403 صادرات استان از نظر ارزشی 443 میلیون دلار و از لحاظ وزنی 2 هزار و 164 هزار تن بوده که به ترتیب 67 درصد و 24 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه افزایش داشته است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما