پیام خراسان - بازگشایی خیابان شهید خان محمدنقابی پس از دو دهه و چند طرح عمرانی توسط شهرداری نقاب در هفته دولت به بهرهبرداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، شهردار نقاب، در افتتاح یکی از طرح های شاخص شهری گفت: خیابان شهید خان محمد نقابی به طول 360 متر که بیش از 20 سال مسدود بود، پس از مشکلات حقوقی و با همکاری شورای شهر و کمیته انطباق و توافق با مالکین، سرانجام بازگشایی و پس از جدولگذاری، در تیرماه امسال آسفالت و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
علی کریمآبادی افزود: این مسیر که یکی از محورهای پرتردد شهر است، به کاهش ترافیک و توسعه فعالیتهای تجاری کمک شایانی کرده و مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی شهرداری نقاب در بازه زمانی هفته دولت سال 1403 تا 1404 ادامه داد: در این مدت، جدولگذاریهای متعددی در سطح شهر انجام شد که شامل امام رضای 37 به طول 360 متر، خیابان کوثر با 900 متر و خیابان جانباز با 600 متر بوده و مجموعاً 3 میلیارد تومان هزینه به همراه داشته است.
کریم آبادی به احداث ساختمان آتشنشانی به مساحت 170 متر مربع با اعتبار 4 میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: در زمینه بهسازی معابر شهری، شهرداری نقاب 40 هزار متر مربع آسفالتریزی با مصرف 5 هزار تن آسفالت در خیابانهای فرعی سجاد، شهید باقری، باهنر، رجایی 11، ثبت اسناد، مصطفی خمینی، امام رضای 83 و 76 انجام داده که مجموعاً 15 میلیارد تومان هزینه داشته است.
شهردار نقاب در پایان به کفپوشگذاری معابر شهر و پارک مشاهیر به مساحت 2 هزار متر مربع با اعتبار 1.5 میلیارد تومان نیز اشاره کرد و افزود: این طرح ها با هدف ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان، توسعه شهر و ایجاد زیرساختهای مناسب برای آینده نقاب صورت گرفته و با جدیت ادامه خواهد یافت.