پیام خراسان - فارس / مدیر اداره نظارت بر موادغذایی نیشابور از ضبط 4.5 تُن آلوی غیربهداشتی خبر داد.
سمانه رمضانی اظهار کرد: 4.5 تُن آلوی خشک بهدلیل عدم رعایت ضوابط سازمان غذا و دارو ضبط شد.
بازار ![]()
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، با اشاره به جایگاه نیشابور بهعنوان پایتخت آلوی کشور افزود: همزمان با فصل برداشت، بازدید و نمونهبرداریهای لازم بهصورت مستمر از کارخانجات فرآوری و بستهبندی خشکبار انجام میشود.
وی با اشاره به صادرات 2 هزار تُن آلوی خشک در سال گذشته تصریح کرد: آلوی خشک نیشابور فراتر از یک خوراکی خوشطعم، بخشی از تاریخ و هویت این شهرستان است و حفظ کیفیت و سلامت آن، بهویژه در بازارهای صادراتی، از اولویتهای اصلی ماست، بنابراین هدف از این نظارتها، شناسایی مشکلات تولید و تسریع در اصلاح آنهاست تا محصولات سالم و باکیفیت به دست مصرفکننده برسد.
رمضانی تاکید کرد: کارشناسان ما با بررسی دقیق مراحل تولید و کنترل تجهیزات پیش از ورود محصول به بازار، نقاط حساس تولید را شناسایی کرده و با اصلاح آنها، زمینه ارتقای کیفیت و استمرار جایگاه نیشابور در صدر صادرکنندگان آلوی کشور را فراهم میکنند.