سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

ارزآوری۵۰۰ هزار دلاری صادرات پا و پنجه مرغ از فریمان به ازبکستان و ویتنام

ارزآوری۵۰۰ هزار دلاری صادرات پا و پنجه مرغ از فریمان به ازبکستان و ویتنام
پیام خراسان - به همت تولیدکنندگان فریمانی، سالانه ۴۰۰ تن پا و پنجه مرغ به کشور ازبکستان و ویتنام صادر می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به همت تولیدکنندگان فریمانی، سالانه 400 تن پا و پنجه مرغ به کشور ازبکستان و ویتنام صادر می‌شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرماندار فریمان گفت: 150 تن پوست مرغ نیز از فریمان به کشور ازبکستان صادر می‌شود که در مجموع این صادرات 500 هزار دلار ارزآوری برای کشور دارد.
مهدی ناصری با اشاره به این که شهرستان فریمان 2 واحد فراوری طیور دارد گفت: در این کشتارگاه که رتبه A را داراست 215 نفر به صورت مستقیم و 600 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
پا و پوست مرغ حاوی کلسیم و کلاژن است و جایگزین بسیار مناسبی برای ویتامین‌های گروه B و D محسوب می‌شود و جایگزین خوبی برای قرص‌های حاوی کلسیم است.


نظرات شما