دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

زمین گیر شدن خودرو‌های سوختی در قاینات

زمین گیر شدن خودرو‌های سوختی در قاینات
پیام خراسان - مأموران انتظامی شهرستان قاینات در بازرسی از ۳ دستگاه سواری ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مأموران انتظامی شهرستان قاینات در بازرسی از 3 دستگاه سواری 2 هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، جانشین انتظامی شهرستان"قاینات" گفت: ماموران انتظامی شهرستان قاینات هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به 3 دستگاه سواری مشکوک شدند و خودرو‌ها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
سرهنگ رفعتی نژاد افزود: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از خودروها، مقدار 2 هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی کشف کردند.
به گفته وی مأموران در این خصوص 3 دستگاه خودرو توقیف و 3 نفر متهم را دستگیر کردند که متهمان با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.


نظرات شما