چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

اجلاسیه شهدای دانش آموز و معلم خراسان جنوبی:

زنده نگه داشتن یاد شهدا ضامن انسجام ملی و استمرار راه انقلاب

زنده نگه داشتن یاد شهدا ضامن انسجام ملی و استمرار راه انقلاب
پیام خراسان - مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا ضامن انسجام ملی و استمرار راه انقلاب است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا ضامن انسجام ملی و استمرار راه انقلاب است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مشاورز وزیر آموزش و پرورش و رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در اجلاسیه شهدای دانش آموز و معلم استان گفت: برگزاری یادواره‌های شهدا تنها یک مراسم نمادین نیست، بلکه تلاشی آگاهانه برای تداوم مسیر ایثار و فداکاری و نشان دادن آمادگی ملت ایران در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی است.
باقرزاده با بیان اینکه میدان اصلی مبارزه با دشمن در کلاس‌های مدرسه و دانشگاه شکل می‌گیرد افزود: عالی‌ترین شکل مبارزه بین ملت‌ها مبارزه علمی است و علم آموزی است که می‌تواند قدرت همه جانبه ما در برابر دشمنان را تقویت کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم از اجرای 240 هزار ساعت طرح حامی به یاد شهدا، اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های تمشک، جمع‌آوری 2 هزار و 400 دل‌نوشته در مسیر نور و ایجاد موزه‌های کوچک شهدا در مرتضوی مدارس خبر داد.
مرتضوی افزود: در ماه‌ها و هفته‌های گذشته، فرهنگیان و دانش‌آموزان استان با اخلاص و همراهی، برنامه‌هایی عمیق و تربیتی را به یاد شهدا برگزار کردند.
آئین تجلیل از خانواده‌های معزز شهدای دانش آموز خراسان جنوبی از برنامه‌های اجلاسیه شهدای دانش آموز و معلم استان بود.
این مراسم از برنامه‌های جانبی کنگره 2400 شهید استان و ویژه گرامیداشت 95 معلم و 389 دانش آموز شهید استان بود که در حسینیه جماران بیرجند برگزار شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما