شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور

اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
پیام خراسان - عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه آبان‌ماه امسال در شهرستان‌های نیشابور و میان‌جلگه اجرا شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - عملیات راهداری با 20 میلیارد تومان هزینه آبان‌ماه امسال در شهرستان‌های نیشابور و میان‌جلگه اجرا شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان‌های نیشابور و میان‌جلگه، گفت : در آبان‌ماه امسال مجموعه‌ای از طرح‌های راهداری، ایمن‌سازی و اقدامات مرتبط با حمل‌ونقل جاده‌ای در این شهرستان‌ها اجرا شد که شامل بهسازی محور‌های روستایی، اجرای آسفالت گرم در بزرگراه‌ها، افزایش ایمنی و همچنین نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.
مجید مفیدی‌فر افزود: با توجه به تکمیل زیرسازی محور روستایی حسین‌آباد عرب در شهرستان میان‌جلگه در ماه گذشته، عملیات آسفالت گرم این مسیر با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان اجرا و به بهره‌برداری رسیده است. همچنین عملیات خاکی محور روستایی عشق‌آباد کهنه به طول 2 کیلومتر با مشارکت دهیاری‌ها و صرف هزینه‌ای حدود 3 میلیارد تومان به پایان رسیده است و به‌زودی عملیات آسفالت گرم آن آغاز خواهد شد.
رئیس اداره راهداری گفت: در بخش نگهداری راه‌ها نیز اقدامات مؤثری از جمله تسطیح و تیغ‌زنی 80 کیلومتر راه، و لکه‌گیری 1200 مترمربع از مسیر‌ها با استفاده از 160 تن آسفالت سرد انجام شده که در مجموع 400 میلیون تومان هزینه در برداشته است.
مفیدی‌فر اضافه کرد: طرح روکش آسفالت گرم محور کمربندی به طول 8 کیلومتر و با اعتبار کل 30 میلیارد تومان نیز ازدیگر طرح هایی است که در آبان‌ماه امسال، با هزینه 4 میلیارد تومان انجام شده است.


نظرات شما