پیام خراسان - اولین کارخانه تولید خوراک آماده زنبور عسل استان در نیشابور احداث شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: صنعت زنبورداری دارای رونق خوبی در سطح استان و شهرستان نیشابور است این کارخانه با ظرفیت 2 هزار و 500 تن در سال در روستای سلطان آباد دهستان فضل بخش مرکزی شهرستان نیشابور احداث شده است.
علی مبارکی افزود: این مجموعه در هر سال، توان تولید انواع خمیر شیرین، کیک گرده و گرده پرتودهی شده را دارد که این ظرفیت در صورت وجود تقاضا، قابل افزایش است.
وی ادامه داد: این واحد با بهره گیری از مواد اولیه با کیفیت، فرآیند تولید بهداشتی و اصول فنی و علمی ترکیب مواد خوراکی را انجام داده و با بهترین کیفیت در اختیار زنبورداران قرار میدهد.
مبارکی بیان کرد: این مجموعه با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال سرمایه گذاری شخصی ساخته و برای 14 نفر ایجاد اشتغال بصورت مستقیم کرده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر کیک گرده 10 درصد، خمیر شیرین و گرده پرتودهی شده سالم و عاری از اجرام بیماریزا آماده و به 14 استان کشور ارسال میشود.