پیام خراسان - فارس /صندوق سرمایه سعودی به دنبال جذب برنده توپ طلای بهترین بازیکن دنیاست.
«پیشنهاد نجومی عربستان به عثمان دمبله»، این گزارش امروز(چهارشنبه) شبکه اسکای اسپورت از اقدام سعودیها برای وسوسهکردن بهترین بازیکن جهان است.دمبله برنده توپ طلای بهترین بازیکن دنیا در سال ۲۰۲۵ و برنده جایزه بهترین بازیکن سال فیفاست.
دمبله بهترین سال فوتبالیاش را با پاری سن ژرمن گذراند و با تیم فرانسوی قهرمانان لیگ قهرمانان اروپا، لیگ فرانسه و جام حذفی شد.
شبکه اسکای اسپورت مدعی شد که صندوق سرمایهگذاری سعودی با مدیربرنامه دمبله تماس داشته تا با ارائه یک پیشنهادی نجومی به دنبال وسوسهکردن بهترین بازیکن دنیا برای آمدن به لیگ عربستان شده است.براساس گزارش این رسانه، دمبله پیشنهاد سعودیها را جدی نگرفته و طبق اعلام نزدیکانش به دنبال ادامه فوتبالاش در سطح اول اروپا است اما در صورت انتقال به عربستان «گرانترین خرید تاریخ لیگ عربستان» لقب خواهد گرفت.

بازار