چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

اخذ یک نیم همت برای طرح راه آهن خراسان جنوبی

اخذ یک نیم همت برای طرح راه آهن خراسان جنوبی
پیام خراسان - نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: در هفته آینده یک نیم همت اعتبار جدید برای طرح راه آهن اخذ خواهیم کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: در هفته آینده یک نیم همت اعتبار جدید برای طرح راه آهن اخذ خواهیم کرد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، اسحاقی در برنامه گفتمان هفته شبکه خاوران با اشاره به اینکه در هفته آینده یک نیم همت اعتبار جدید برای طرح راه آهن اخذ خواهیم کرد گفت: سال آینده نیز ریل گذاری راه آهن انجام خواهد شد.
وی افزود: طرح اقتصادی دولت برای جلوگیری از رانت در کشور اجرا شد گفت: ۲۶۵ هزار و ۹۰۹ نفر در این دو ماه هشتصد بیست یک میلیارد تومان از اعتبارشان را در استان خریداری کردند و این نشان می دهد که این طرح، طرح خوبی بوده اما اگر درست اجرا شود مردم منافع بیشتری خواهند برد .
نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم در راهپیمایی ۲۲ دی به عشق رهبری و انقلاب به میدان آمدند گفت: مردم در این راهپیمایی به رهبری لبیک گفتند.
وی افزود: مردم در مقابل این حمله تروریستی ایستادگی کردند و باید مدیران بیشتر تلاش کنند و قدر این مردم را بدانند. 
نماینده مردم شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از صدا وسیما در حوادث اخیر افزود: هر جا دشمن توطئه رسانه ای کرد و تشویش اذهان رو در نظر داشت صدا وسیما تمام قد وارد میدان شد و با مستندات ثابت کرد شبکه های بیگانه دروغ می گویند.
وی همچنین از تلاشهای نیروهای نظامی و انتظامی استان قدردانی کرد.


نظرات شما