سه شنبه ۲۳ تير ۱۴۰۵
اقتصادی

پیش بینی افزایش برداشت گندم در اسفراین

پیش بینی افزایش برداشت گندم در اسفراین
پیام خراسان - برداشت گندم در اسفراین از اواسط خردادماه آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت حدود ۱۶ هزار تن گندم به مرکز خرید تضمینی تحویل شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - برداشت گندم در اسفراین از اواسط خردادماه آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت حدود ۱۶ هزار تن گندم به مرکز خرید تضمینی تحویل شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، برداشت گندم در شهرستان اسفراین از بیستم خرداد آغاز شده و طبق اعلام مسئولان، روند تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی همچنان ادامه دارد.
 امسال با افزایش بارندگی‌ها و بهبود شرایط کشت، میزان تولید و خرید تضمینی گندم در استان خراسان شمالی رشد چشمگیری داشته است.
عزیزی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان در بازدید از مرکز خرید تضمینی گندم اسفراین گفت: در سطح استان ۹۷ هزار هکتار اراضی گندم دیم و ۴۶ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی گندم آبی زیر کشت رفته و پیش‌بینی می‌کنیم امسال ۱۸۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شود.
 این رقم در سال گذشته تنها ۵۲ هزار تن بود و امسال خرید تضمینی گندم در استان سه برابر افزایش یافته است.
پرهیز معاون جهاد کشاورزی شهرستان اسفراین با اشاره به وضعیت تولید گفت: ۴ هزار هکتار گندم سطح زیرکشت مربوط به کشت آبی در اسفراین است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، حدود ۱۶ هزار تن گندم در قالب خرید تضمینی تحویل مراکز خرید شود.
حیدری مدیرعامل این کارخانه با اشاره به کیفیت مطلوب محصول امسال اظهار کرد: کیفیت گندم امسال نسبت به سال گذشته بهتر است و دانه‌ها درشت‌تر و سالم‌تر هستند. البته کمبود ماشین‌آلات برداشت بروز، سرعت کار را کاهش داده و در برخی مناطق نیز مشکل سن‌زدگی گندم مشاهده می‌شود که در حال مدیریت آن هستیم.
کشاورزان اسفراین محصول خود را با قیمت مصوب ۴۸ هزار تومان برای هر کیلوگرم تحویل مراکز خرید می‌دهند. برداشت گندم در این شهرستان حدود یک هفته دیگر ادامه خواهد داشت و با توجه به شرایط مناسب تولید، امسال یکی از سال‌های موفق در حوزه کشت و برداشت گندم برای اسفراین و استان خراسان شمالی به شمار می‌رود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما