يکشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۵
اقتصادی

فراهم بودن بستر‌ها برای تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی

فراهم بودن بستر‌ها برای تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: همه بستر‌ها برای توسعه تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی فراهم است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: همه بستر‌ها برای توسعه تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی فراهم است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، سیدمحمدرضا هاشمی در ستاد انرژی‌های تجدید پذیر گفت: هم اکنون در استان برای ۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی، پروانه صادر شده است.
وی از بخش‌های صنعت، جهاد کشاورزی و بنیاد برکت نیز خواست: در خصوص راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و اعطا تسهیلات، تلاش بیشتری کنند.
استاندار افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی هم تلاش کنند نیروگاه‌های پشت بامی را در ادارات راه اندازی کنند.
دادگر مدیرعامل شرکت توزیع برق نیز با بیان این که تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی روند افزایشی دارد گفت: تاکنون در خراسان جنوبی، ۱۶۰ مگاوات برق خورشیدی تولید شده، به شبکه‌ی سراسری متصل شده است.
اسفندیاری رییس سازمان جهادکشاورزی نیز از اجرای ۱۳۵ نیروگاه خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی با هزینه‌ی ۵۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: از این تعداد ۹۲ نیروگاه به بهره برداری رسیده است.
مسئول بنیاد برکت نیز اعلام آمادگی کرد در هر شهرستان استان، قادر هستیم تا سقف ۱۰۰ کیلووات برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی تسهیلات پرداخت کنیم.


نظرات شما