پیام خراسان - رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی از انجام ۱۵ هزار و ۵۳۰ عملیات امدادی از ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، تقی رحمتی گفت: سه هزار و ۸۱۰ مورد از آن مربوط به حوادث ترافیکی و تصادفات بوده است.وی افزود: بخش عمده توان عملیاتی اورژانس خراسانشمالی معادل ۱۱ هزار و ۷۲۰ مورد، به ماموریتهای غیرتصادفی اختصاص یافته که شامل فوریتهای پزشکی داخل منزل، بیماریهای حاد و سایر حوادث غیرترافیکی است.
وی بابیان اینکه در این مدت هزار و ۷۲۲ ماموریت از سوی موتورلانس انجام شده است، گفت: موتورلانس ها، نقش بسزایی در رسیدن بر بالین بیمار در حداقل زمان ممکن ایفا کردهاند.
رئیس اورژانس استان همچنین به اهمیت اورژانس هوایی در جغرافیای کوهستانی استان اشاره کرد و گفت: ۱۳ ماموریت اورژانس هوایی در بازه زمانی مورد بررسی انجام شد که منجر به انتقال سریع و ایمن بیماران از نقاط صعبالعبور به مراکز درمانی تخصصی شده است.
۵۰ پایگاه اورژانس جادهای و شهری در خراسان شمالی فعال است.