يکشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

برگزاری جشنواره‌ «صبر و نور» برای تجلیِ امید در مشهد

برگزاری جشنواره‌ «صبر و نور» برای تجلیِ امید در مشهد
پیام خراسان - جشنواره «نقش نور» در خراسان رضوی با محوریت روایت امید، مقاومت و پیوند مفاهیم معنوی ماه مبارک رمضان با فرهنگ ایثار، به ایستگاه پایانی رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - جشنواره «نقش نور» در خراسان رضوی با محوریت روایت امید، مقاومت و پیوند مفاهیم معنوی ماه مبارک رمضان با فرهنگ ایثار، به ایستگاه پایانی رسید.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، با اشاره به اهداف این جشنواره گفت: این رویداد هنری بستری برای بروز خلاقیت‌های بی‌بدیل هنرمندان دارای معلولیت در سطح استان خراسان رضوی فراهم آورده است.
مهدی برجی افزود: «جشنواره نقش نور فراتر از یک رویداد رقابتی، تریبونی برای شنیده شدن صدای امید و اراده است. ما با تلفیق مفاهیم ماه مبارک رمضان با فرهنگ مقاومت، به دنبال آن بودیم که نشان دهیم هنرمندان دارای معلولیت، پیشگامان روایت‌های الهام‌ بخش در جامعه هستند و هنر، قدرتمندترین ابزار برای عبور از محدودیت‌هاست.»
وی ادامه داد: «از زمان انتشار فراخوان در فروردین‌ماه، شاهد استقبال پرشور مراکز روزانه و شبانه‌روزی بهزیستی بودیم که منجر به ارسال ۱۳۶ اثر ارزشمند به دبیرخانه شد. این آثار که توسط هیئت داوران متشکل از هنرمندان دارای معلولیت استان ارزیابی شدند، گواهی بر عمق نگاهِ هنریِ این عزیزان به مفاهیمی همچون صبر و استقامت است.»
برجی با تأکید بر ضرورت حمایت از استعداد‌های این قشر تصریح کرد: «در اختتامیه این جشنواره، از ۵۰ هنرمند دارای معلولیت که فعالیت‌های شاخص و تأثیرگذاری در بخش‌های مختلف هنری داشته‌اند، قدردانی به عمل می‌آید. همچنین اکران ۶ فیلم کوتاه که تمامی مراحل تولید آن از ایده‌پردازی و کارگردانی تا نقش‌آفرینی توسط خودِ هنرمندان انجام شده، نشان از ظرفیت‌های بالای حرفه‌ای در جامعه معلولین دارد که وظیفه ماست بیش از پیش دیده شوند.»
این جشنواره در پنج محور هنر‌های تجسمی، هنر‌های نمایشی، شعر و روایت، موسیقی و ریتم‌درمانی و بخش ویژه نابینایان برگزار شد و اکنون با معرفی برگزیدگان، پرونده خود را به عنوان رویدادی ماندگار در تقویم فرهنگی بهزیستی خراسان رضوی را بست.


نظرات شما