پیام خراسان - ورزش 3/جووانی مانا تایید کرد که اظهارات کوین دیبروینه درباره آنتونیو کونته به مذاق آنها خوش نیامده است. دیبروینه فصل اول دشواری را در سری آ پشت سر گذاشت که تا حد زیادی به اختلاف در فلسفه فوتبالی او با سرمربی سابقش برمیگشت. این بازیساز بلژیکی در گفتگویی صریح با رسانه بلژیکی Het Nieuwsblad روشن کر
ورزش 3 /جووانی مانا تایید کرد که اظهارات کوین دیبروینه درباره آنتونیو کونته به مذاق آنها خوش نیامده است.
دیبروینه فصل اول دشواری را در سری آ پشت سر گذاشت که تا حد زیادی به اختلاف در فلسفه فوتبالی او با سرمربی سابقش برمیگشت. این بازیساز بلژیکی در گفتگویی صریح با رسانه بلژیکی Het Nieuwsblad روشن کرد که نگاه او و آنتونیو کونته به فوتبال کاملاً متفاوت است و اعتراف کرد: «طبیعتاً برایم سخت بود، چون کونته دیدگاه بسیار متفاوتی نسبت به فوتبال دارد. نباید درباره این موضوع تعارف کنیم.»
او همچنین احساس میکرد که زیر نظر این مربی ایتالیایی هرگز در بهترین پست خود به کار گرفته نشده و همین مسئله، با وجود فصلی که به گفته خودش در آن همه توانش را در زمین گذاشته بود، تأثیرگذاریاش را محدود کرد. این بازیکن بلژیکی به ویژه از ساختار دفاعی ناپولی انتقاد کرد. او گفت: «ما خیلی دفاعی بازی میکنیم. اگر در هر مسابقه با سیستم ۱-۴-۵ فقط یک گل بزنید… این خیلی خوب نیست.» او با اشاره به این که بهترین گلزن تیم در طول فصل تنها ۱۰ گل به ثمر رساند، این موضوع را نشانهای از مشکل تیمش دانست. وقتی به صراحت از او پرسیده شد که آیا از جدایی کونته خوشحال است یا نه، دیبروینه بدون تعارف پاسخ داد: «آیا از رفتن کونته خوشحالم؟ برای من، بله. از نظر من، لازم نبود بماند.»

مانا در یک نشست خبری درباره این اظهارات تحت فشار پرسشها قرار گرفت و پذیرفت که این باشگاه متوجه این صحبتها شده است، هرچند سریع تلاش کرد هرگونه تنش ماندگار را کم اهمیت جلوه دهد. مانا در این باره گفت: «بعضی از حرفهای او را نپسندیدم اما مشکلی وجود ندارد.» او تأکید کرد که صرف نظر از آنچه علناً گفته شده، وضعیت دیبروینه از نظر این باشگاه کاملاً روشن است.
او به قرارداد این هافبک اشاره کرد که برای دو سال اعتبار دارد و امکان تمدید برای سال سوم نیز در آن گنجانده شده است که از نگاه ناپول نشان میدهد این مسئله عملاً حل و فصل شده است. مانا فراتر از این هم رفت و جایگاه دیبروینه را در پروژه جدید زیر نظر آلگری تأیید کرد و گمانهزنیها درباره این که خود این بازیکن اهرمی برای تعیین آیندهاش دارد را رد کرد. او گفت: «کوین نباید تصمیم بگیرد که میماند یا میرود. او بخشی از این پروژه است و مانند همه بازیکنان دیگر خود را در اختیار مربی قرار خواهد داد.»