يکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

تخصیص ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های عمرانی خراسان جنوبی

تخصیص ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های عمرانی خراسان جنوبی
پیام خراسان - مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از تخصیص حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های عمرانی استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از تخصیص حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های عمرانی استان خبر داد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، در نشست شورای هماهنگی راه و شهرسازی خراسان جنوبی، آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، حمل‌ونقل جاده‌ای، ایمنی راه‌ها و خدمات فرودگاهی استان بررسی شد.
مودی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به روند تأمین اعتبارات پروژه‌های عمرانی گفت: تاکنون حدود ۲ هزار میلیارد تومان به حساب پیمانکاران پروژه‌ها واریز شده و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز تخصیص یافته است.
وی افزود: مجموع اعتبارات پروژه‌های استان به حدود ۴ هزار میلیارد تومان رسیده و در صورت تأمین به‌موقع منابع مالی، حدود ۵۰ کیلومتر از محور‌های در دست ساخت استان تا پایان نیمه نخست امسال آماده بهره‌برداری خواهد شد.
مودی همچنین درباره برخی ابهامات مطرح‌شده پیرامون تغییر کاربری اراضی در بیرجند تأکید کرد: تمامی اقدامات انجام‌شده بر اساس مصوبات بالادستی و طرح جامع مصوب شهر بیرجند است و هیچ اقدامی خارج از چارچوب این طرح انجام نمی‌شود و هرگونه اعتراض نیز از مسیر‌های قانونی قابل پیگیری است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی نیز از رشد ۷۳ درصدی ترانزیت کالا در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۴۹ هزار تن کالا ترانزیت، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا جابه‌جا و ۵۹۳ هزار مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل استان منتقل شده‌اند. وی همچنین از بهره‌برداری ۳۸ کیلومتر راه روستایی و اجرای نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در محور‌های استان خبر داد.
فرمانده پلیس‌راه خراسان جنوبی نیز با اشاره به اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی، از کاهش ۵۰ درصدی تلفات جاده‌ای در ایام پوشش ترافیکی مراسم تشییع «قائد شهید» خبر داد و گفت: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های امدادی و مشارکت مردم نقش مؤثری در تحقق این نتیجه داشته است.
وی با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران اربعین، محور طبس ـ بیرجند ـ زابل را از مسیر‌های حساس عنوان کرد و بر رعایت سرعت مجاز، پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و توجه به جلو تأکید کرد.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی نیز از آمادگی کامل فرودگاه‌های بیرجند و طبس برای ارائه خدمات هوایی خبر داد و گفت: فرودگاه طبس پس از آسیب ناشی از حمله موشکی، در کمتر از یک هفته به چرخه عملیاتی بازگشت.
وی همچنین از برقراری پرواز‌های فرودگاه بیرجند در اغلب روز‌های هفته، برنامه‌ریزی برای پرواز‌های ویژه اربعین و امکان انجام پرواز پهپاد‌ها تا ارتفاع ۵۰ متر با اخذ مجوز‌های لازم خبر داد.


نظرات شما