يکشنبه ۱ شهريور ۱۴۰۵
گفتگو

سدهای کرمانشاه برای بارش‌های پاییزی آماده‌اند | آخرین خبر

سدهای کرمانشاه برای بارش‌های پاییزی آماده‌اند | آخرین خبر
پیام خراسان - ایسنا/ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به پُرشدگی حدود ۵۸ درصدی ظرفیت سدهای کرمانشاه، گفت: ظرفیت‌سازی در سدهای استان برای بارش‌های پاییزی آغاز شده ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا / مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به پُرشدگی حدود ۵۸ درصدی ظرفیت سدهای کرمانشاه، گفت: ظرفیت‌سازی در سدهای استان برای بارش‌های پاییزی آغاز شده است.
بهرام درویشی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به وضعیت سدهای کرمانشاه و میزان ذخیره‌ای که دارند، اظهار کرد: در حال حاضر از ظرفیت یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون مترمکعبی سدهای استان کرمانشاه حدود ۵۸.۷ درصد پُر بوده و ۴۱.۳ درصد ظرفیت سدهای استان خالی است.
وی میزان ذخیره کنونی سدهای استان را حدود ۷۸۹ میلیون مترمکعب اعلام کرد و ادامه داد: مابقی ظرفیت سدهای کرمانشاه خالی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از وضعیت ذخیره سدهای مهم استان که تامین آب شرب شهرها را بر عهده دارند نیز یاد کرد و افزود: میزان ذخیره سد گاوشان به عنوان تامین کننده بخشی از آب شرب شهر کرمانشاه ۴۵ درصد و ذخیره سد سلیمانشاه به عنوان بخشی از منبع تامین آب سنقر ۳۹.۴ درصد است.
درویشی با بیان اینکه در حال حاضر هیچکدام از سدهای کرمانشاه در وضعیت سرریز قرار ندارند، خاطرنشان کرد: آورد سدهای استان کرمانشاه از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۴) تاکنون نیز حدود سه میلیارد و ۲۲۰ میلیون مترمکعب بوده است.
وی در ادامه از پیش‌بینی‌های صورت گرفته مبنی بر احتمال تحت تاثیر قرار گرفتن کرمانشاه از پدیده ال‌نینو و وقوع بارش‌های مناسب در فصل پاییز یاد کرد و گفت: ظرفیت‌سازی مدیریت شده در سدها برای بارش‌های پیش رو انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه تاکید کرد: هیچ مشکلی برای پذیرش رواناب حاصل از بارش‌های احتمالی در سدهای استان کرمانشاه وجود ندارد و تدابیر و اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته است.


نظرات شما