سه شنبه ۳ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

ناصری: ۴۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرمه افتتاح می‌شود

ناصری: ۴۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرمه افتتاح می‌شود
پیام خراسان - گرمه- فرماندار گرمه گفت: ۴۰ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار یک هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت افتتاح می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - گرمه- فرماندار گرمه گفت: ۴۰ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار یک هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ناصری صبح سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: همزمان با هفته دولت ۴۰ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار یک هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان در شهرستان گرمه افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی یک طرح نیز با اعتبار چهار میلیارد تومان آغاز خواهد شد.
وی افزود: مخزن ۲ هزار مترمکعبی آب شهر درق یکی از طرح‌های شاخص قابل افتتاح است که برای اجرای آن ۵۱ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و با بهره‌برداری از آن، زیرساخت‌های آبرسانی و پایداری تأمین آب این شهر تقویت خواهد شد.
فرماندار گرمه گفت: کارخانه لبنی «مزرعه سبز فرحزاد» نیز با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که با آغاز فعالیت آن، برای ۲۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۴۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.
ناصری ادامه داد: ورود واحدهای تولیدی جدید به چرخه فعالیت، زمینه تقویت اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان را فراهم خواهد کرد.
وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی کارخانه آسفالت شهرداری درق خبر داد و گفت: این طرح با اعتبار چهار میلیارد تومان اجرا خواهد شد و می‌تواند نیاز شهر به آسفالت را تأمین و روند بهسازی معابر شهری را تسریع کند.
فرماندار گرمه بیان کرد: اجرای این طرح‌ها در بخش‌های مختلف عمرانی و اقتصادی، زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات‌رسانی به مردم شهرستان را فراهم خواهد کرد.


نظرات شما