پیام خراسان - مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: تاکنون ۲۸ پرونده تعزیری برای غرفه های متخلف نمایشگاه بین المللی مشهد، تشکیل شده و وجوه مازاد ناشی از گرانفروشی به خریداران، بازگردانده شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، محسن صیادی،گفت: با استقرار ۴ تیم بازرسی برای پایش مستمر غرفهها، تاکنون ۲۸ پرونده تعزیری برای غرفه های متخلف تشکیل شده و مبلغ ۵۴ میلیون ریال وجه مازاد ناشی از گرانفروشی به خریداران بازگردانده شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی افزود:نمایشگاه عرضه کالاهای اساسی و ملزومات دانشآموزان با فعالیت ۳۰۵ غرفه در مساحتی بیش از ۷ هزار و ۷۵۰ متر مربع برپا شده است. عمدهی فضای این نمایشگاه به حوزههای نوشتافزار، پوشاک، کیف و کفش و ارزاق عمومی و پرمصرف شهروندان اختصاص یافته است.