پیام خراسان - ورزش 3 /بایرن مونیخ با انتشار بیانیهای در وبسایت رسمی خود، از تمدید قرارداد کریستوف فرویند، مدیر ورزشی این باشگاه تا تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۲۹ خبر داد.
فرویند که در تابستان ۲۰۲۳ به بایرن ملحق شده بود، در دوران حضورش در این باشگاه توانسته دو بار قهرمان بوندسلیگا، یک بار جام حذفی آلمان و دو بار سوپرجام آلمان شود.
مدیران بایرن مونیخ بر این باورند که ثبات مدیریت و حضور افراد باتجربه در بخش ورزشی، کلید اصلی موفقیتهای بلندمدت باشگاه در رقابتهای داخلی و اروپایی خواهد بود.

مکس اببرل، مدیر بخش فنی باشگاه در این باره گفت: «خوشحالم که کریستوف به همکاری با همه ما در مدیریت ورزشی بایرن ادامه میدهد. کریستوف دارایی ارزشمندی برای تیم ما و نقطهاتکای مهمی در حوزه ورزشی، از بازیکنان حرفهای و کادر فنی گرفته تا کمپ بایرن است. ما تعامل روزانه بسیار خوبی با یکدیگر داریم، همکاریمان لذتبخش و همواره معطوف به هدف مشترک پیشرفت مداوم بایرن است.»