پیام خراسان - ورزش 3 /پرتغال در نیمه دوم دیدار مقابل نروژ توانست دوباره پیش بیفتد؛ گل دوم این تیم را گونچالو راموس در دقیقه ۵۴ به ثمر رساند. اما بخش قابلتوجه این گل، اشتباه اوریان نایلند بود؛ دروازهبان نروژ که صاحب توپ بود، به راحتی آن را با یک پاس عجیب و اشتباه تقدیم راموس کرد و این بازیکن به راحتی با یک ضربه چیپ زیبا دروازه را باز کرد.
این گل در شرایطی به ثمر رسید که نروژ تنها سه دقیقه قبل، با گل ارلینگ هالند بازی را ۱-۱ کرده بود. پرتغال خیلی سریع دوباره برتری را پس گرفت و ضربه چیپ راموس باعث شد تلاش نروژ برای بازگشت دوباره سختتر شود.

نایلند لحظاتی بعد نیز با یک خروج اشتباه از زمین نتوانست توپ را دفع کند و همین کافی بود که راموس دروازه خالی را باز کند اما در نهایت داور پس از مشورت با ویایآر گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد