يکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵
سیاسی

داداشی: فعالیت سامانه بارشی در خراسان شمالی ادامه دارد

داداشی: فعالیت سامانه بارشی در خراسان شمالی ادامه دارد
پیام خراسان - بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از ادامه فعالیت سامانه بارشی تا ساعت‌های ظهر یک‌شنبه در خراسان شمالی خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از ادامه فعالیت سامانه بارشی تا ساعت‌های ظهر یک‌شنبه در خراسان شمالی خبر داد.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق بررسی آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، ادامه فعالیت سامانه بارشی را تا ساعت‌های ظهر به‌صورت بارش باران، در پاره‌ای نقاط رگبار باران همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات مه، اغلب در مناطق نیمه شرقی، دامنه‌ها و ارتفاعات خراسان شمالی پیش‌بینی می‌کنیم و شدت وزش باد در مناطق جنوبی در ساعت‌های بعدازظهر گاهی شدید خواهد بود.
وی افزود: به‌تدریج با خروج سامانه بارشی از امشب، جو نسبتاً پایداری را همراه با غبار صبحگاهی برای فردا پیش‌بینی می‌کنیم و پدیده غالب طی دوشنبه‌شب تا پنجشنبه در بعضی ساعات افزایش ابر و در ارتفاعات مه پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی تصریح کرد: سه‌شنبه در پاره‌ای از مناطق نوار شمالی و غربی خراسان شمالی و چهارشنبه بعدازظهر و شب در مناطق شمال شرق، دامنه‌ها و ارتفاعات مرکزی و غربی و پنجشنبه در نیمه شرقی خراسان شمالی، بارش باران و در پاره‌ای نقاط رگبار باران و رعدوبرق، به‌ویژه طی روز پنجشنبه، انتظار داریم.
داداشی خاطرنشان کرد: از نظر دمایی طی امروز کاهش محسوس ۱۰ درجه‌ای دمای بیشینه، فردا تغییرات جزئی و برای سه‌شنبه افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و تغییرات احتمالی در بولتن پیش‌بینی‌های روزهای آینده لحاظ می‌گردد.
وی با اشاره به بارش شب گذشته گفت: بیشترین مقدار بارش از ایستگاه‌های کلاته ابریشم با ۲۹.۶ و کلاته بهار با ۲۸.۹ میلی‌متر گزارش شد.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی افزود: طی شبانه‌روز گذشته ایستگاه کوسه با کمینه دمای ۱۳ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین و صفی‌آباد با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مناطق خراسان شمالی گزارش شدند و طی همین مدت کمینه و بیشینه دمای بجنورد ۱۶ و ۲۹ درجه سانتی‌گراد بود.
داداشی ادامه داد: در بین مراکز شهرستان‌های خراسان شمالی نیز راز با کمینه دمای ۱۴ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین و صفی‌آباد با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مراکز گزارش شدند.


نظرات شما