چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

۱۰ تن مواد مخدر در مشهد امحا شد

۱۰ تن مواد مخدر در مشهد امحا شد
پیام خراسان - ایرنا/ ۱۰ تن انواع مواد مخدر غیردارویی روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان در کارخانه پسماند شهرداری مشهد در جاده قدیم مشهد - نیشابور به آتش کشیده شد. علی ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / ۱۰ تن انواع مواد مخدر غیردارویی روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان در کارخانه پسماند شهرداری مشهد در جاده قدیم مشهد - نیشابور به آتش کشیده شد.
علی زندی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با بیان این مطلب، اظهار کرد: این اقدام در راستای اجرای سیاست‌های مقابله‌ای و صیانت از سلامت و امنیت جامعه انجام شد.
زندی با اشاره به عزم جدی دستگاه‌های مسوول در حوزه مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد: امحای این میزان مواد مخدر بیانگر بخشی از تلاش‌های مستمر و شبانه‌روزی مجموعه‌های مقابله‌ای استان در برخورد قاطع با قاچاق و عرضه این مواد خانمان‌سوز و جلوگیری از ورود و توزیع آن به چرخه مصرف است.
وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و هم‌مرزی خراسان رضوی با افغانستان، مقابله مؤثر با قاچاق مواد مخدر نیازمند استمرار اقدامات اطلاعاتی، انتظامی، امنیتی، قضایی و نیز همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های مربوطه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با قدردانی از تلاش‌های فرماندهی انتظامی استان، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، دستگاه قضایی و سایر مجموعه‌های مقابله‌ای، گفت: اقدامات ارزشمند این دستگاه‌ها در کشف، توقیف، ضبط و امحای مواد مخدر نقش مهمی در کاهش دسترسی به مواد و ارتقای امنیت و سلامت اجتماعی دارد.
زندی اضافه کرد: رویکرد استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر مبتنی بر تقویت هم‌افزایی بین دستگاهی، مقابله هدفمند با شبکه‌های قاچاق و توزیع، انسداد مسیرهای انتقال و در کنار آن توجه جدی به امر پیشگیری و کاهش تقاضا است.


نظرات شما