پیام خراسان - مشهد - فرماندار باخرز گفت: آتش سوزی یک واحد مرغداری در باخرز موجب ایجاد دود غلیظ و در نهایت خفگی و مرگ حدود چهار هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ در این واحد صنعتی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رضایی اظهارکرد: این حادثه دیروز جمعه رخ داد و صبح امروز( ۱۶ آبان ماه) پس از بررسی ها مشخص شد، علت حادثه پارگی «شیلنگ» سوخت مایع دستگاه گرمایشی مرغداری بوده است.
فرماندار باخرز بیان کرد: ماموران آتش نشانی در زمان مناسب به محل اعزام شده بودند اما به دلیل درگیر شدن سقف با حریق این تعداد مرغ بواسطه دود ایجاد شده دچار خفگی شده و تلف شدند.
وی ادامه داد: با تلاش آتشنشانان از سرایت و گسترش آتش به ساختمان مرغداری و در نتیجه تخریب این واحد صنعتی جلوگیری شد.
رضایی اظهار کرد: این مرغداری دارای ۲ سالن تولید مرغ گوشتی بوده که چند روز قبل حدود پنج هزار قطعه مرغ سالن دیگر جمع آوری و فروخته شده بود.
فرماندار باخرز از پیگیری برای بررسی ابعاد این حادثه خبر داد و گفت: شهرستان باخرز در مجموع ۳۳ واحد صنعتی تولید مرغ گوشتی دارد.