پیام خراسان

آخرين مطالب

رئیس‌جمهور در جشنواره «امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه»:

تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید افتخارآمیز است/ مأموریت به وزیر کار برای ساماندهی قراردادهای کارگری و شرکت‌های پیمانی/ تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی دست دلالان از مایحتاج مردم را قطع کنند وزارت رفاه

تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید افتخارآمیز است/ مأموریت به وزیر کار برای ساماندهی قراردادهای کارگری و شرکت‌های پیمانی/ تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی دست دلالان از مایحتاج مردم را قطع کنند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دکتر رئیسی ضمن تجلیل از تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید، دستاوردهای گروه صنعتی مپنا را مایه مباهات کشور و موجب ارتقای قدرت کشور دانست.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آیت‌الله دکتر «سیدابراهیم رئیسی» ظهر امروز، دوشنبه در مراسم «اختتامیه سی‌و‌چهارمین جشنواره ملّی امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه» که در محل شرکت صنعتی مپنا برگزار شد، ضمن گرامیداشت «روز کارگر» و تجلیل از نقش کارگران در رونق تولید کشور گفت: تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید و دستاوردهای بسیار ارزشمندشان در بخش‌های مختلف تولیدی، افتخاری برای کشور است که باید روز به روز افزایش یابد.
رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه گروه مپنا گفت: دیدن محصولات و دستاوردهای این شرکت بسیار افتخارآمیز و مایه مباهات کشور و تلفیقی از دقت، تلاش، خلاقیت و علم و فناوری است که باعث تولید و ارتقای قدرت کشور می‌شود.
دکتر رئیسی با بیان این‌که شرکت مپنا با ضمیمه‌کردن دانایی به توانایی زمینه کار علم‌پایه در کشور را فراهم کرده است، افزود: زنجیره‌های تولید مرتبط با این شرکت همگی باید فعال شوند تا محصولات آن معطل یا ناقص نماند.
آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به طراحی و تولید سیستم محرکه خودروهای برقی اعم از اتوبوس، سواری و باری در شرکت مپنا و نیاز ضروری کشور به این محصول برای کاهش مشکل آلودگی هوا، بر تسریع بررسی و صدور تأییدیه‌های لازم از سوی سازمان استاندارد تأکید کرد.
رئیس‌جمهور درباره مطالبات مطرح‌شده از سوی نمایندگان تشکل‌های کارگری در این مراسم، به مسئله امنیت شغلی به‌ویژه قراردادهای چندماهه به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مهم جامعه کارگری اشاره کرد و وزیر کار را موظف کرد با بررسی دقیق موضوع قراردادهای کارگری ساماندهی لازم در این زمینه را اعمال کند.
رئیس‌جمهور در ادامه تأمین مسکن را از دیگر ضرورت‌های جامعه کارگری برشمرد و گفت: آنچه که ما درباره مسکن وعده کردیم، ناظر به نیاز کشور و الزام قانونی بوده است و اگر در سال‌های گذشته سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، وضعیت امروز بازار مسکن این‌گونه نبود.
دکتر رئیسی درباره رفع نیاز مسکن در حوزه کارگری هم گفت: واحدهای تولیدی با تشکیل تعاونی‌های مسکن مقدمات لازم را فراهم کنند، بخش‌های مربوط در دولت هم برای تأمین زمین و فراهم کردن تسهیلات لازم برای ساخت مسکن تلاش کنند.
آیت‌الله رئیسی همچنین درباره مشکلات بازنشستگان تصریح کرد: اگر مسائل و مشکلات بازنشستگان کارگری در کنار شاغلین این قشر تعریف شود، زمینه برای رفع این مشکلات مساعدتر خواهد شد.
رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع شرکت‌های پیمانکاری و نارضایتی کارگران از برخی سازوکارهای مربوط به این شرکت‌ها، وزیر کار را مکلف کرد که ساماندهی سازوکار شرکت‌های پیمانکاری را در دستور کار قرار دهد.
دکتر رئیسی درباره اصلاح مواد قانون کار و حقوق بازنشستگان کارگری نیز دستور داد، این دو موضوع در کمیسیون کارشناسی دولت با حضور نمایندگان کارگری مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نتیجه نهایی آن برای بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.
رئیس‌جمهور با اشاره به اعلام آمادگی نماینده یکی از تشکل‌های کارگری برای جذب سرمایه‌گذار خارجی نیز گفت: دولت هم سرمایه‌گذاری داخلی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های بزرگ، بانک‌ها و بخش خصوصی را دنبال می‌کند و هم از سرمایه‌گذاری خارجی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال استقبال خواهد کرد و حتما سازوکار اجرایی شدن این پیشنهاد نیز در وزارت اقتصادی بررسی خواهد شد.
آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم، جریان دلالی در کشور را برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بسیار مضر دانست و به همه تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالاهای مردم و همچنین نهادهای نظارتی پیشنهاد کرد، با استفاده از ظرفیت سامانه‌های رصد و پایش در کشور، آنچنان بر زنجیره تولید تا مصرف نظارت کنند که دست دلالان از مایحتاج مردم قطع شود.
رئیس‌جمهور همچنین با تأکید چندباره در حمایت از تولیدات داخلی گفت: برای بار چندم تأکید می‌کنم واردات مشابه خارجی هر کالای تولید داخلی که استانداردهای لازم را دارا باشد، مصداق واردات بی‌رویه و غیرمجاز است چرا که این مسئله به تولید و اشتغال کشور لطمه می‌زند.
وی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران، وزارت کار را به اجرایی کردن فرامین رهبری برای رفع مشکلات جامعه کارگری مکلف کرد.
11 اردیبهشت 1402 17:18
کد خبر : 307,280
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/535029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هنرِ چهار خواننده تاثیرگذار که در اردیبهشت به دنیا آمده یا از دنیا رفته‌اند

شکستی که اطمینان رئال را دو برابر کرد!

بارسلونا در صورت پیروزی امشب مقابل رئال، قهرمان لالیگا می‌شود

فابرگاس گزینه جانشینی آلونسو

درآمد بارسلونا از ال‌کلاسیکو نصف شد

پوستر اینتر برای دیدار مقابل تورینو با تصویری از مهدی طارمی

شاهکار تاریخی بارسلونای مارادونا در ال‌کلاسیکو

پایان تلخ رویای راموس در فوتبال مکزیک

هجوم هواداران هامبورگ به زمین پس از صعود به بوندسلیگا

امباپه باعث شد توجه به وینیسیوس کم شود

رافائل برنده ال‌کلاسیکو را پیش‌بینی کرد!

نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی

هم‌صدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در اپرا هاوس سیدنی

لوریس چکناواریان: خلیج فارس افتخار سرزمین ماست

تیزر ویدئوی کار جدید علیرضا عصار به نام «فراری»

کارگروه یکشنبه‌های صنعتی ‌در خراسان جنوبی فعال شده است

بیرجند مقام اول لیگ کاراته خراسان جنوبی را کسب کرد

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

شربت آلبالو، پای ثابت روزهای گرمه

زیارت امامزادگان ثواب زیارت امام معصوم را دارد

کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران

راز فروش نوزاد در بیمارستان تهران فاش شد

«امامزاده سید علی» از بزرگ‌ترین محدثان و عالمان تاریخ بوده‌اند

قطع برق ساختمان های مشهد در صورت روشن بودن چراغ نماها در شب

طرح نهضت ملی مسکن در دولت چهاردهم باجدیت دنبال می‌شود

ایلام تنها استان بدون میدان میوه و تره بار؛ وعده های شهرداری محقق نشد

آب شرب 7 روستای سیل زده خراسان رضوی برقرار شد

چگونه از سامانه سباف به کمک آسان بار استفاده کنیم؟

538 دستگاه خودرو حادثه ساز در جاده های خراسان رضوی توقیف شد

با اعلام سازمان مدیریت میوه و تره بار شهرداری؛ قیمت انواع میوه در تهران

آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید

نورپردازی شبانۀ ساختمان‌ در مشهد ممنوع شد

آب سد دوستی به «حجم مرده» رسید

پلیس 2 کیلوگرم تریاک از اتباع بیگانه در فاروج کشف کرد

همکاری وزارتخانه‌های دادگستری و فرهنگ در زمینه آموزش‌های کتاب‌محور

با «باغ کتاب» در نمایشگاه هستم؛ شعر شاعر چگونه خاک نخورد؟

مشکلات جستجوی کتاب در بخش مجازی نمایشگاه کتاب از زبان شهروندخبرنگار

«عشق و آشغال» ایوان کلیما پس از مدت‌ها مجوز گرفت

راهکار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کاهش هزینه چاپ کتاب

بررسی اقتباس‌های ادبی مهرجویی، تقوایی و فرهادی در یک نشست

هدف از معرفی ضرب‌المثل‌ها، آموزش زندگی به کودکان است

آخرین دستاوردهای فناورانه در نمایشگاه کتاب تهران

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: آقای قمارباز! اگر قدری کنار قمار کتاب خوانده بودی، می‌فهمیدی نام فارسی را تاریخ بر این خلیج نهاده است

انتشار کتاب «مددکاری اجتماعی سبز» نخستین کتاب درباره مددکاری اجتماعی سبز در ایران

اثر جدید حجت‌الاسلام و المسلمین پناهیان درباره شهید رئیسی در نمایشگاه کتاب

تسهیلات ویژه بیمه پارسیان در نمایشگاه کتاب تهران در حوزه بیمه های موبایل و لپ‌تاپ

حمل‌ونقل عمومی در خدمت کتابخوان‌ها | رفت و آمد به نمایشگاه کتاب با مترو و اتوبوس

بازدید قائم مقام نمایشگاه کتاب از غرفه شهید رئیسی

6 عنوان کتاب در خرم‌آباد رونمایی شد

جلد چهارم «تو زودتر بکش» در نمایشگاه؛ حکایت رژیمی که با ترور زنده است