دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در احمدآباد بینالود

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در احمدآباد بینالود
پیام خراسان - عملیات ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در بخش احمدآباد شهر بینالود آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - عملیات ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در بخش احمدآباد شهر بینالود آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید بینالود گفت: در راستای تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی شهر جدید بینالود، اقدامات قابل توجهی در حوزه‌های آبرسانی، تولید بتن و آسفالت‌ریزی انجام شده است. 
مرتضی علیزاده افزود: هم اینک عملیات اجرایی شبکه توزیع آب به طول 25 کیلومتر برای پوشش واحد‌های مسکونی طرح‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت آغاز شده است.
وی ادامه داد: این طرح با همکاری شرکت آب و فاضلاب منطقه 5 مشهد و شرکت عمران شهر جدید بینالود انجام می‌شود و هدف آن تأمین زیرساخت پایدار آب برای سکونت شهروندان است. 
مدیرعامل شرکت عمران بینالود در ادامه با اعلام ساخت کارخانه بتن سازی برای تسهیل ساخت‌وساز واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن، در این شهر، افزود: به منظور تکمیل سریع‌تر 500 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن، کارخانه بچینگ (بتن‌سازی) با توان تولید 300 مترمکعب بتن در روز توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ساخته شده است. 
به گفته او، این اقدام به دنبال عقد تفاهم‌نامه همکاری بین این قرارگاه و شرکت عمران شهر جدید بینالود صورت گرفته است.
علیزاده بیان کرد: در چارچوب «نهضت آسفالت شهر جدید بینالود»، عملیات آسفالت معابر ورودی و خروجی محله بهارستان به مساحت چهار هزار مترمربع در حال اجراست که این طرح با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و سهولت تردد ساکنان انجام می‌شود.


نظرات شما